Å anslå Elektrisk ledning

July 22

Å anslå Elektrisk ledning

Mellomrom mellom de elektriske og apparater i hjemmet, er Bridge med elektriske ledninger. Vanligvis laget av kobber, elektriske ledninger oppførsel strøm fra strømkilden i lukkede sløyfer, som er kjent som kretser. Velge ledninger med riktig størrelser og egenskaper kan sterkt redusere risikoen for skader og oppstått, når du arbeider med ledninger.

Instruksjoner

•Spill inn alle faktorer påvirker valg av elektrisk ledning, som plassering og funksjon. Bestem minimum strømstyrken elektriske ledningen er nødvendig for å støtte, ved å lese produsentens etiketten på strømbryteren eller sikring, ligger det elektriske panelet. Velg den største strømstyrken vurderingen, å unngå risikoen for overbelastning ledningen, som kan føre til brann er elektriske eller skade apparater.

•Referere til National Electrical Code boken for Last bæreevne tabeller av wire størrelse, ellers kjent som wire målere. Velg en wire måle i stand til å støtte eller overskride minimum Ledningens overbelastningsbryteren eller sikring. Les alle tilknyttede regler eller kode for å sikre ingen spesielle begrensninger, som forskjeller i Elektrisk ledning egenskaper brukes i strømkretser eller rør.

•Bruk målebåndet å nøyaktig beregne lengden på elektrisk ledning installeres. Inkluder kvoter for ekstra lengder av wire for mottaket og Kabelforgreningsbokser. Beregne en 10 prosent til den totale lengden for avfall og feil. Kvoter i siste målingene kan beskytte materialkostnader ned, ved å redusere behovet for å installere ekstra Kabelforgreningsbokser i situasjoner hvor elektriske ledninger er kuttet for kort.

•Acquire prisingen av elektriske ledningen, vanligvis målt i fot eller yards, fra en elektrisk forhandler eller materialleverandør for bygging. Angi eventuelle spesielle egenskaper eller isolasjon nødvendig, for å garantere et nøyaktig tilbud.