5 planter som lever i Semi-ørkenen

July 26

5 planter som lever i Semi-ørkenen

Når du reiser gjennom semidesert stater i USA, se reisende planter ikke sett i andre deler av landet. Disse plantene er sagebrushes og gule rabbitbrush. Gamle indianerstammer i semidesert områder som planter uvurderlig for ernæringsmessige og medisinske formål. Semidesert planter er også viktig å ville dyrearter som avhenger av dem som en kilde for mat og husly.

Gul Rabbitbrush

Gul rabbitbrush planter er kjent for sin gule blomster. Den vokser 3 fot ved forfall. Primær sesong for denne plantevekst er sensommeren. Den har flerårig vekst syklus, som betyr den vokser tilbake årlig. Grenene vokse fra sin base og bære lys-grønne blader. Anlegget ligger i semideserts i det vestlige USA inkludert Colorado, Utah, Arizona og New Mexico.

Fire-fløyen Saltbush

Fire-fløyen saltbush finnes i semidesert regioner i Arizona, California og New Mexico. Anlegget Navnet stammer fra de fire vingene som spres fra anleggets frø, mens "saltbush" refererer til alkalisk jord nødvendig for anlegget vekst. Disse plantene kan nå opptil 15 fot i høyden når eldre. Indianerstammer fra det sørvestlige USA bruker fire-fløyen saltbush for kostholdet i retter som havregryn og brød.

Stor Sagebrush

Den store sagebrush, også referert til som den øde sage, når høyder av 16 fot ved forfall og er en flerårig plante. Den store sagebrush var viktig i gamle indiansk kultur. Det ble brukt til ly, kosttilskudd og medisinske formål. Ifølge det amerikanske National Library of Medicine er den store sagebrush en lovende kilde for antibiotika. Dette anlegget er mat for ørken dyrelivet arter. Den store sagebrush er en oppreist anlegg og kan vokse i sand eller steinete jord. Blomster av den store sagebrush blomstrer i høst og bladene kort har en grønnlig farge.

Aloe Vera

Aloe vera planter vokse i Arizona, New Mexico og Utah. Disse plantene nå høydene av 2 til 3 fot, mens bladene er ca 8-10 inches. Blad av en aloe vera plante har prickles på kantene og dens farge er grønn med lys-grønn og grå. Gel aloe vera bladene brukes for fuktighetsgivende formål og som en behandling for brannskader. De fleste kosmetiske produkter med aloe vera er vokst fra kontrollert gårder i Karibia og Texas.

Vestlige Wheatgrass

Dette semidesert anlegget kalles også bluestem wheatgrass, på grunn av den blå-grønn coloring av bladene. Dette anlegget er vanligvis sett i prærien regioner i USA. Vestlige wheatgrass vokser opp til 2 fot ved forfall. Den primære vekst disse plantene er fra juni til August. Anlegget ligner hvete siden det har stiv blomster klynger på toppen. Klynger har en ru overflate.