3M brann barriere KI 15WB fugemasse spesifikasjoner

January 1

3M brann barriere KI 15WB fugemasse spesifikasjoner

Brann barriere KI 15WB er en brann proofing tetting stoff laget av Minnesota gruvedrift og produksjon. Denne 3M sammensatte laget av lateks og kan plasseres i gjennomføringer i vegger, gulv eller tak for å gradvis fylle ut mellomrom som varene som trenge gjennom overflaten, for eksempel en wire eller PVC-rør, er ødelagt av brann.

Tilgjengelige emballasje

3 M brann barriere KI 15WB fugemasse er tilgjengelig i fire størrelser. Å passe en fuger pistol er laget i både 10.1 og 27 væsken unsestørrelser. I tillegg 3M muliggjør en en pølse formet pakke som inneholder 20 væsken ounces. Til slutt, brukere som trenger store mengder tetningsmasse kan også kjøpe en 4,5 gallon bøtte.

Fysiske egenskaper

Selv om vannbasert, er 15WB faktisk en tykk gul pasta som inneholder 80 prosent faste stoffer og veier 12 pounds per gallon. Selv om det kan brukes av en caulk pistol, murskje eller andre tiltak, når sprayet med en en fjerdedel tomme dyse ved trykk 50 pounds per kvadrattomme, renner frekvensen av 2000 gram per minutt. Når anvendt, settes den til et punkt der det er ikke lenger tacky på 8 til 12 minutter ved en 73 grader romtemperatur.

Bondable overflater

Dette fugemasse obligasjoner for omtrent enhver overflate brukt i konstruksjon. Disse inkluderer metall, betong, tre, isolasjon jacketing, plast og gips veggen styret.

Brannmotstand

Brann barriere KI 15WB fugemasse er intumescent, som betyr at den utvider utsettes til brann. Faktisk er det designet for å utvide minst doble størrelsen når den utsettes for en temperatur på 1000 grader Fahrenheit. Avhengig av omstendighetene, kan det holde under ild i opptil to timer.