240V GFCI Breaker installasjon

January 10

240V GFCI Breaker installasjon

En GFCI (bakken feil krets avbrudd) enhet beskytter deg mot elektrisk støt. Det oppnår dette ved å overvåke balansen mellom varme og nøytral ledningen. Når den merker en forskjell i to ledninger turer det breaker. GFCI enheter kreves for bad, kjøkken og utvendig utsalgssteder. Installere GFCI i bryterboksen beskytter hver enhet på hele kretsen. Arbeider rundt elektrisitet er farlig: alltid slå av strømmen i bryterboksen viktigste før distribusjon panelet.

Instruksjoner

Slå på lommelykten og slå av de viktigste breaker for hele huset. Bekreft strømmen er på ved å berøre en noncontact spenning detektor til isolerende cover av grenen ledningene avslutter distribusjon panelet. Alle lys og elektriske enheter i hjemmet bør også ha noen makt.

•Åpne distribusjon panelet ved å fjerne de fire skruene som fester dekslet til boksen.

•Finn en tom beliggenhet i panelet hvor to breakers passer side ved side. En 240-volts breaker krever to steder fordi det trekker to separate 120-volts kretser.

•Vri breaker's bryteren til "Off" posisjon. Skyv bryteren inn de to tilgjengelige plassene vippet litt mot midten av panelet. Når bak på bryteren i posisjon, trykk ned foran til det låses på plass.

•Løsne to terminalene på breaker. Skyv røde ledningen under en terminal og stram den ned. Skyv svarte ledningen under andre terminalen og stram den ned.

•Løsne en tom terminal på jording bar og skyv den grønne eller bare wire inn i et spor og stramme det ned. Jording baren er der nakne eller grønn ledninger er koblet for hver krets i panelet.

•Løsne en tom terminal på nøytral buss bar. Skyv den hvite ledningen under terminalen og stram den ned. Nøytral buss baren er der alle de hvite ledningene er koblet for hver krets i panelet. Ikke alle 240-volts kretser har en hvit ledning.

Tips og advarsler

  • Leie en profesjonell elektriker hvis du hele ukomfortabel med denne prosessen.
  • Det er nok strøm distribusjon panelet til alvorlig skade eller drepe deg. Selv om du har stengt av de viktigste breaker, kan det fortsatt være live ledninger i panelet for en rekke årsaker.