10 vanlige Washington eviggrønne trær

September 15

10 vanlige Washington eviggrønne trær

Washington State skogkledd velsignet med et mildt klima og rikelig nedbør, med både busker og eviggrønne trær. Planting native trær landskapet tiltrekker dyreliv og gjør gardener's jobb enklere fordi planter er tilpasset klimaet og er ofte motstandsdyktig mot lokale insekter og sykdommer. Gartnere i andre deler av landet er kjent med mange innfødte Washington trær fordi de har blitt vanlig i hagesenter.

Svelge

Den lengste needled pine i Washington, ponderosa furu (Pinus ponderosa) vokser opp til 180 fot høy. Oftest sett øst Cascade dele, denne bløt-skogkledd furu millwork, interiør støping og trelast, og er den viktigste pine i USA, ifølge Washington State Universitys skogbruk department.

Douglas Gran

Brukes til alt fra drivstoff til kryssfinér til juletrær, er Douglas granene (douglasgran) en viktig treet avling i Washington. Kyst form av Douglas fir vokser opp til 300 fot høy, mens innlandet skjemaet er tregere voksende og topper på 130 fot. Douglas graner finnes i alle deler av staten og dyrebare prøven trær i andre deler av USA, også.

Vestlige Hemlock

Den vestlige hemlock (Tsuga heterophylla) er den tilstand treet i Washington. Den vokser i fuktige områder og i skyggen, og er mest vanlig sett vest for Cascade Mountains. Veden brukes til trelast og pulpwood.

Grand Fir

En høy, rett treet vokser så høyt som 260 føtter, er den store Gran (Abies grandis) også kjent som hvit furu. Unge brukes ofte til juletrær. Du kan kjenne det igjen av de stående, grønn-lilla kjeglene.

Rocky Mountain einer

En liten treet vokser 30 til 40 fot høy, Rocky Mountain einer (Juniperus scopulorum) anbefales for bruk i windbreaks. Veden brukes ofte for gjerdestolper. Den vokser best i full sol og fuktig jord.

Pacific barlind

Også kjent som vestlige barlind, denne lav vekst bartre er en understory treet, i blandede skoger. Sterk tre av Pacific barlind (japansk brevifolia) gjør utmerket gjerdestolper, og brukes også til å lage bueskyting buer. De berry-aktige kjegler er svært dekorative i landskapet.

Madrone

Denne Bredbladet eviggrønn vokser opp til 100 fot høy med en avrundet silhuett. Glatt nye Barken av madrone (Arbutus menziesii) er chartreuse grønne og alderen til rødbrun med peeling skalerer.

Villvestfilm rød Cedar

Hvis du har tre Helvetesild eller rister på hjemme, er sjansene de er laget av Villvestfilm rød cedar (bartrær plicata). Ved denne Washington eviggrønt motstår råte, så det er også brukt for gjerdestolper og båtbygging. Nålene har en særegen piny duft når knust.

Sitka Spruce

Vokser hovedsakelig langs kysten, brukes Sitka spruce (Sitkagran) for pulpwood og produksjon av musikkinstrumenter. Dette raskt voksende treet når opp til 140 fot og har skarpe, stikkende nåler.

Vestlig lerk

Vestlig lerk (Larix occidentalis) er det bare løvfellende bartre i det vestlige USA. Nålene er gul-grønne våren grønn sommeren og gullgule i fall. Tunge, rødlig treet er sterk og brukes til strukturell trelast og polakker.