10 raske Tips for å organisere kjøkkenet

July 3

Organisere kjøkkenet alltid synes å være en stor oppgave på listen ork. Mange kjøkken er fullstappet med elementer, inkludert apparater, hyller, skap, gryter og panner, kjøkkenutstyr, servise, mat, regninger, brev og notater. Holde alt organisert på kjøkkenet er sannsynligvis en daglig oppgave for de fleste hjem, men følgende raskt og enkelt organisere tips kan spare deg mye tid og vil gi deg en ryddig plass.

Kategorisere elementer

Ta 10 til 15 minutter å gruppere og kategorisere elementer som gryter og panner, hermetikk, pakket mat, servise, bestikk og andre elementer du bruker ofte. Fortsette å gjøre dette til hver kategori har et sted.

Snack Organizer

Kjøpe en over-det-dørs eller vegg henger organisator med flere poser. Tomme bokser av individuelt pakket snacks som poser av kjeks, frukt snacks, chips, cookies, frokostblandinger poser og andre snack elementer. Plassere varer ikke i individuelt pakket poser i sandwich poser og Skill dem med porsjonsstørrelser. Plassere alle disse posene i poser med som elementer.

Lokk og beholdere

Bli kvitt alle beholdere som ikke har lokk og noen lokk som ikke tilhører beholdere. Dette vil eliminere den daglige scramble å finne en beholder med matchende lokk. Lagre lokk på beholdere slik at du ikke mister dem.

Kjøleskap feie

Gjøre en rask sveip gjennom kjøleskapet å kaste ut alle utløpt eller gamle matvarer før hver reise til dagligvarebutikk.

Spice Rack

Investere i et krydder rack og lagre alle dine krydder alfabetisk slik at du alltid raskt kan ta hva du leter.

Skuffeinnsatser

Bruk Skuffeinnsatser til å holde romstørrelsen for overfylte gadget eller redskap i sjakk. Etter skjæring av skuffer i mindre områder, kan du gruppere lignende elementer sammen for raskere tilgang.

Organisere retter

Plassere alle fancy servise på øverste hylle og daglige retter på bunnen hyller for enkel tilgang.

Bulletin Board

Bruk en oppslagstavle med arrangør konvolutt for å plassere alle regninger, brev, memoer, viktig kvitteringer, kalender og alt annet som er nødvendig. Oppdatere daglig ved å ta ned alt som ikke lenger er nødvendig.

Parabolen Rack

Retter hoper seg opp når du har en rett rack. Grøft parabolen stativet og ty til hånd-tørking retter etter hver bruk. Gjøre en husoldning beherske at etter en rett brukes, det må umiddelbart vaskes, håndkle tørket og tilbake til sin plass.

Plugger

Henge opp parabolen håndklær, gryteklut og forklær på veggen knagger for enkel tilgang. Sikkerhetshensyn, kontroller at de er minst 2 fot bort fra ovnen.