10 løvtrær i Michigan

January 12

10 løvtrær i Michigan

Mange varianter av løvtrær finnes i Michigan. Løvtrær er trær som løvene for en del av hvert år i kalde og tørre perioder. I Michigan skjer dette i vintermånedene. Før shedding, bladene av Michigans løvtrær begynne å endre farge og produsere en imponerende rekke gule, røde og oransje farge.

Amerikanske bøk

American bøk er en innfødt amerikanske løvtre. American bøk vokser 70 til 80 fot høy, har glatt sølv-grå bark og små, tynt tenner, mørkegrønne blader. Tre av amerikanske bøk brukes for gulv, møbler og beholdere.

Svart Gum

Svart tyggis er en mellomstor løvtre som er innfødt til Nord-Amerika. Bladene av svart Gum treet begynner snu lilla høsten, til slutt bli en levende lys scarlet. Svart tyggegummien vokser 65 til 80 fot høy, og produserer en hardt tre brukes hovedsakelig for paller og brensel.

Honning Locust

Honning Locust er en raskt voksende treet som vokser opp til 100 fot høy og kan leve i over 100 år. Bladene er sparsom, gir svært liten skyggen verdi. Grenene vanligvis har torner, og er ofte tapt i windstorms. Tre av honning Locust treet brukes sjelden.

Paper Birch

Paper Birch er en av de mest lett gjenkjennelig på grunn av sin distinkte lyse hvite bark, som synes å være peeling fra stammen. Paper Birch vokser til ca 70 fot høy. Paper Birch er en viktig kilde til mat for flere dyr. Elg og Hvithalehjort spise bark, snowshoe Hare spise planter, pinnsvin på den indre barken og mus spise frøene.

Rød lønn

Den røde lønn er en av de vanligste løvtrær østlige Nord-Amerika. Den røde lønn er en middels stor tre som kan leve opp til 200 år. Bladene slår en vakker rød farge i høst. Saft av rød Maple brukes til lønnesirup.

Skjelving Aspen

Skjelving Aspen er innfødt til den kjøligere nordlige delen av Amerika og vokser mellom 66 til 82 fot høy. Skjelving Aspen får sitt navn fordi bladene skjelve, eller kogger, på den minste vinden. Bladene slår en gule høsten. Skjelving Aspen leve vanligvis bare ca 50 år.

PIN Cherry

Pin kirsebær er et lite tre, vokser ca 30 fot høy, som produserer en liten rød kirsebær fra juli til September. Frukten er Sure, men kan brukes til å lage gelé og papirstopp. Pin kirsebær produserer grupper av fine hvite blomster våren. Pin kirsebær er ofte brukt som et landskap tre, og krever full sol.

Cornus

Cornus er en populære landskapet treet på grunn av sin lille størrelse, vokser bare 35 fot høy. Cornus produserer blomster våren for rundt to til tre uker, og en maroon - eller rød-farget blad høsten.

Østlige Cottonwood

Østlige Cottonwood treet er en av de største løvtrær i Michigan, vokser over 100 fot høy. Den østlige Cottonwood har svært tykke bark, som gjør det muliggjør å overleve gjennom skogbranner. Kalesjen treet er stor og gir en overflod av skyggen. Modne trær kan ofte sees med lightening skade.

Butternut

Butternut trær, også kjent som White valnøtt, er sakte voksende trær som nå en moden høyde på ca 60 fot. Butternut trær vokser raskt men vanligvis bare bor ca 75 år. Mutteren produsert av Butternut treet er populær for å lage butternut candy.