10 interessante fakta om Anemone blomster

March 14

10 interessante fakta om Anemone blomster

I mange områder av verden anses diminutiv anemone blomsten å være en budbringer av våren, som, ifølge svenske botanikeren Carl Linnaeus, falt sammen med retur av svalen. Den anemone stjerneformet blomster teppe skog skoger i et teppe av hvitt, og når vinden blåser, brukte kronbladene drive bort i vinden. Det er noen ganger vanskelig å vikle tungen rundt dette anlegget er botaniske navn. og kanskje det er derfor minst én art pleide å være kjent ved navn som lukten fox og crowfoot.

Navn, symboler og overtro

Anemone kalles i windflower. Det er fordi navnet er avledet fra det greske ordet for vind: anemos. I Kina, anemone har en ikke-så-romantiske moniker: blomst død. Anemone billettpris ikke mye bedre i Egypt, der blomst ble ansett å være et symbol på sykdom. I Roma, men ble anemoner brukt som talismaner for å hindre fevers.

Arter

Mer enn 100 arter av anemoner har identifisert over hele verden. Disse flerårige planter vokser fra knoller og, mens de blomst, er teknisk i kategorien urt. Anemoner er vanligvis hvit, dyp rød eller blå. gul anemoner finnes, men er ikke vanlig.

Giftstoff og medisiner

Anemoner kan brukes for skade eller healing. Anemone nemorosa anlegget er giftige. Når du er i blomst, kan hele anlegget av Anemone pulsatilla variasjon gjøres i en skjr brukes til å gi lindring fra plager som menstruasjonssmerter.

Duft og følsomhet

De prangende anemone handler om sitt utseende - det har ikke en duft, heller har ikke honning. Bier er ikke tiltrukket av det, så det har å stole på andre insekter å snuble over det, for befruktning. Buttercuplike blomstrer slå ansiktene deres mot solen, men når natten faller, disse smarte planter bøye hodet anbud for å holde regnet drypper på uutviklet frø pods inne. Og hvis du tror folklore, feer også skjule inni.