10 husholdning bruker for en bomullspinne

February 14

10 husholdning bruker for en bomullspinne

Bomull vattpinner er et vanlig husholdning element som har som hovedformål er å fjerne overflødig voks buildup fra øret. Fordi bomull vattpinner er så billig, og vanligvis finnes i gjennomsnittlig hjemme, forbrukerne vil bli overrasket over å se hvor mange bruker har de foruten en hygienisk.

Rengjøring elektronikk

Av dipping bomullspinne i rubbing alkohol, har du opprettet en rimelig måte å rengjøre Ladekontaktene på din elektriske husholdningsartikler. Mobiltelefoner, trådløse telefoner og oppladbare batterier er bare noen av elementene som metall kontakter kan rengjøres med en bomull vattpinnen å forbedre flyten av elektrisitet og fremskynde ladetid.

Finpusse maling

Hvis du har små hull i veggene at du ønsker å dekke over med gips, så du trenger også en måte å male puss for å skjule reparasjonene. Bruk en bomullspinne i stedet for å kjøpe en pensel.

Håndverk

På en regnværsdag når ungene er ute etter noe å gjøre, kan du trekke ut en pakke med bomull vattpinner, lim og litt maling å la barna lage sin egen bomull swab bygninger. Det kan være mye mindre kostbart og lettere enn å prøve å få alle i bilen å gå på kino.

Førstehjelp

Bomull vattpinner kan brukes til å bruke antibiotika sårsalve eller andre medisinske salve på sår. Bomull baller kan være for stor for små sår som trenger medisiner som brukes direkte på det berørte området eller sår i flekker som kan være vanskelig å få tilgang, slik som bak øret.

Bestikk

Sterling sølv bestikk krever regelmessig renhold; ellers vil det anløpe. Med en bomullspinne på din sølv vil tillate deg å komme i mellom gaffel tinder og inn den intrikate design som rengjøring filler ikke kan nå.

Negl polsk

Bomull vattpinner har noen bruker når det gjelder neglene. Først kan en bomullspinne brukes til å bruke fingernegl polsk. Du kan bruke en bomullspinne sette mønstre og mønstre på fingrene også. Når du er klar til å fjerne polske, vil en bomullspinne tillate deg å bruke neglelakk remover uten å få den på huden din.

Batterikontaktene

Måneden, er det en god idé å sjekke batteriene i elementer som TV fjernkontroller og vegg klokker. En bomullspinne dyppet i teknisk sprit kan brukes til å rense ut alle partikler fra batterikontaktene og forlenge levetiden til batteriene.

Veggmaleri

Bomull vattpinner kan brukes for detaljer arbeid mens Male veggene. Hvis du prøver å opprette en detaljert kant langs toppen av en av veggene, være en bomullspinne mer effektiv i små flekker enn noen pensel. Du kan også bruke en bomullspinne legge detaljer til veggmalerier.

Hengsler

Rusk kan bygge opp i dør hengsler, spesielt hengslene av kjøleskapet. Bruk en bomull vattpinnen å rengjøre rusk ut av din dør hengsler og holde dem flytte fritt, redusere muligheten for skade på dører eller hengsler.

Makeup program

En bomullspinne kan brukes trygt bruke eye liner eller mascara i sensitive områder nær øyet der stiv børster kan være vanskelig. Du kan også bruke en bomullspinne korrigere leppestift eller fjerne små deler av makeup på nytt. I et knipetak, hvis din vri opp leppestift har fått fast til luen eller det er ikke mye igjen, kan du bruke en bomullspinne å nå den deretter bruker den.