10 bruker for eddik

September 4

10 bruker for eddik

Eddik er en av de mest allsidige produktene på markedet. Du kan bruke den for matlaging, rengjøring, hårpleie, vaskeri og mange andre gjøremål. Liste over måter folk kan bruke eddik er nesten uendelige. Du kan ha vært kjent med noen av eddiks bruker, men det er mange flere som kan komme som en overraskelse til deg.

Rengjøring av huset

Eddik er en destillert væske med høy surhet. På grunn av sin Surhet, kan du enkelt bruke å rengjøre gulv, skap, benkeplater og tabeller. Det også miljøvennlig og rimelig, i motsetning til mange andre vaskemidler.

Klesvask

Legge hvit destillert eddik klærne i vaskemaskinen lyse farger og bleke hvite. Når sammenkoblet med vaskemiddel, eddik kamper flekker og øke farge.

I hagen

Hvit destillert eddik kan drepe ugress, frastøte maur, friske hengende blomster, holde kaniner bort og mer. Bedre ennå, bruke eddik i hagen betyr at du ikke trenger å bruke skadelige sprøytemidler som kan være farlig for deg og barna dine.

Hårpleie

Bruk eddik når du sjampo og tilstand kan øke hår helse. Blande en kopp eple cider eddik med en quart vann skaper en blanding som kan øke glans, ren rester fra håret og fjerne flass.

Hodepine

Soaking en klut i litt eddik, kan det være en kur til dårlig hodepine. Sette bare fuktet klut mot pannen og det kan ta bort hodepine. Hvis det ikke gjøre utslaget, nyt en brun papirpose i eddik og gjelder pannen.

Helse

Eddik er en rimelig måte å behandle mange plager. Eddik kan eliminere fot lukt, rense hårbørster, tone ansiktshuden, drepe dårlig ånde, kurere kløe fra mandelolje og gjøre neglelakk vare lenger.

Bil

Hvit destillert eddik er stor for rengjøring biler. Bruk den å fjerne striper på windows, polsk chrome, fjerne dekaler, fjerne flekker fra tepper, gi Lær et skinnende nytt utseende og gjøre utsiden av bilen skinne også.

Mat

Før spise bønner, suge dem i eddik over natten og skyll av før steking. Dette trikset vil eliminere risikoen for dårlig gass.

Legge til en dråpe eddik til matlaging pasta gjør stivelse redusere, la nudler mindre klissete.

Når baking, erstatte egg i kake, muffins eller brownies med en spiseskje med hvit eddik for en deilig dessert som egg-free.

Kjæledyr

Hvis en hund har kløende ører, kan vask dem med eddik og vann berolige dem. Du kan også bruke eddik fjerne skunk lukt, kan holde en katt i hagen, fjerne katten søppel odor, og ren birdbaths og akvarier.

Husholdning bruker

Enn hjelpe med listen over daglig ork, har eddik andre husholdning bruker. Den kan fjerne lukten av stinkende søppel bokser, løsne boltene som ikke rikke, forlenge livet til en pensel (vaske det i eddik), fjerne vann ringer, får statiske av plast elementer og fjerne maling fra glass.