Zygocactus problemer

January 1

Zygocactus problemer

Zygocactus, ofte kalt "Christmas cactus," kan lide problemer som råte skyldes overwatering, slippe knopper på grunn av feil temperatur eller belysning, og manglende trives på grunn av angrep som melete feil eller brun skalaer. Det er viktig for bøndene å gi konsekvent, riktig omsorg til deres Zygocactus for å avhjelpe de underliggende årsakene til slike helseproblemer.

Råtne

Phytophthora parasitica Dast. er en sopp som årsaker rot og stamme rot i Zygocactus. Planter opplever stilk råte utstilling vann-gjennomvåt områder på stammer som slår rødbrun som sykdommen utvikler seg. I tillegg rot råtne forårsaker Christmas cactus planter å utvikle svart eller brun, grøtaktig rotsystem. Rot råtne generelt er et tegn på din Zygocactus ble plantet i jord som ikke tillot tilstrekkelig drenering, eller det var overwatered. Fjerne alle døde eller råtnet deler av strå og røtter. Plante Zygocactus i steriliserte potting medium.

Melete feil

Melete feil nymfer og egg er dekket av en waxy belegg, som gjør behandlingen av et angrep vanskelig. Disse skadedyr forårsake problemer ved å suge ut sap eller næringsstoffer fra din Zygocactus. Gartnere finner 1/8 - til 1/4-tommers insekt gjennomgang på Christmas cactus eller de kan bare se skaden. Symptomer på en melete feil infestation er kaktus vev misfarging og gulfarging. Melete feil skiller en klissen substans som kalles honeydew, som strøk kaktusen. Behandle en infisering av sprøyting din Zygocactus med en anbefalt insektmiddel. Insektmiddel programmer må gjentas for å fange melete feil når de er robotsøkeprogrammene og har ingen voksaktig belegg.

Vekter

Som melete feil, vekter suge næringsstoffer fra Zygocactus og produsere honeydew. Disse skalaer kan nå en svimlende populasjonsstørrelse hvis maur er tending dem. Maur og vekter har en relasjon med hverandre ligner på forholdet maur har med bladlus. Skalaer produsere honeydew, og maur feed på honeydew. Til gjengjeld beskytter maur vekter fra deres predatorer. Gartnere kan se deres Zygocactus misfarges wilt og gule på grunn av skader forårsaket av honeydew-sekresjon organismer stelt av maur. Du kan bruke en hagebruk olje for å behandle skala problemet på din Zygocactus.

Uåpnet blomster knopper

Slippe av uåpnet blomster knopper er et vanlig problem for Zygocactus, ifølge University of Illinois samarbeidende forlengelse. Zygocactus kan har produsert mange blomsterknopper under å sette energi inn blomstrende. Andre faktorer kan være tørr jord, feil temperatur eller avbrudd anlegget nødvendig mørke. Zygocactus blomstrer når nettene er 15 timer lang eller når de blir holdt i et område der temperaturen er rundt 50 til 55 grader Fahrenheit. De vil ikke blomstre i normal romtemperatur et hjem.