Vinter sikkerhet sjekkliste

December 15

Vinter sikkerhet sjekkliste

Hvis du bor i en by eller stat som opplever harde vinterforhold, spesielt snø og is, vil du sannsynligvis står overfor mange utfordringer i hjemmet. Forberede din hjem og slekt vinteren og kutte ned på noen skade eller hazards det kommer opp som følge av snø, isete vinterforhold.

Forbereder kjøretøyet

Få din oljen endret og har frostvæske og væske nivåer sjekket av en mekaniker. Når snøen har begynt å falle, bruke vinterdekk for mer trekkraft på glatt vær. Bytte fra sommeren frontrute vaskemaskin væske til en formel som ikke fryser. Mest bilindustrien forsyne butikkene har en seksjon dedikert til elementer spesielt designet for å hjelpe kjøretøy modig vinter kjøreforhold.

Forbereder hjemme

Hamstre på en stor tilførsel av isen salt å spre på gangveier og innkjørsler når de får isete. Saltet hjelper melt isen og legger trekkraft, hindre biler fra spinning og fisk tailing og hindre folk fra sklir og faller. Forberede din snøfreser for bruk. Holde den i garasjen i nødstilfeller. Rengjør skorsteinen, spesielt hvis du planlegger å bruke peisen. En ren pipe hindrer at røyk innestengt og bølgende inn i huset. Endelig legger storm windows er en annen god måte å holde hjemmet varm og trygg vinteren. De vil felle i varmen og forblir intakt under blizzard eller is storm.

Forberede familien

Før vinteren nærmer seg, bør hvert familiemedlem ha riktig vinteren utstyr. Vinterfrakk, snø bukser, hansker, votter, luer, skjerf, ullundertøy og vanntette støvler med trekkraft er noen av de viktigste bitene av vinteren utstyr. Du trenger ikke hver del hver dag, men du må sikkert dem før vinterens slutten, spesielt hvis familie går aking, snowboard eller ski.