Vinduet personvern ideer

August 24

Vinduet personvern ideer

Windows legge så mye til et rom appell, utleie i lyset, luften og utendørs. Dessverre, de også lar omverdenen å se inn i et hjem hvis de vist eller dekket på noen måte. Tradisjonelt, huseiere har brukt rullende persienner, persienner og mini blinds å blokkere lyset og opprettholde personvernet, men det er mange andre vinduet personvern ideer som kan gi et rom en unik, ferdig utseende.

Personvern filmer

Buede vinduer, karnappvinduer og gulv til tak vinduer er utformet for å gi fantastisk utsikt inne å være del av rommets appell. Typisk personvern alternativer som nyanser og blinds nederlaget formålet ved å dekke opp visningen. En løsning er å installere en personvern film som gjør disse innsiden for å se, men hindrer at noen utenfor ser i. Vinduet personvern filmer har fordelen av å være veldig billig og lett å installere for de fleste huseiere. De er tilgjengelig i en flere ulike alternativer, inkludert gjennomskinnelig, speilede og svart, som å kontrollere mengden lys i rommet også. Nyere teknologi har også laget isolerende vinduet personvern filmer som vil bidra til å redusere oppvarming og kjøling kostnader.

Store paneler

I viktoriansk tid velkledd hjemmet sported forseggjort lag av gardiner og draperier som tjente til å beskytte personvernet også for å hjelpe isolere hjem. Laget nærmest vinduet var "glass gardin", en ren panel som tillatt lys inn mens forebygge utenforstående fra titte inn i rommet på dagtid. I dag, ren paneler er allment tilgjengelig og brukes på samme måte, bak en rekke full gardiner. Disse gardiner er ikke en nødvendighet skjønt. Designere opprettholde en lys, luftig stemning i et rom av dekker store vinduer med vanlig sheers, henger dem under en enkel valance eller tre hodet. Ren paneler kommer i et enormt utvalg av farger for å passe inn i noen fargevalg og standard vindu lengder og bredder å passe de fleste størrelse-vinduet.

Innebygd Blinds

Mini blinds er så 1980-tallet, men de nyeste ser vinduet innredning oppdatere utseende med innebygd mini blinds. Tilgjengelig for nye hjem konstruksjon eller som erstatning Vinduer, disse nyskapende windows har to paneler av glass med en mini blinds installert mellom dem. Blindene kommer i mange farger, og kan erstattes enkelt for å oppdatere et rom ser hvis fargevalg oppdateres. Kontrollert av en fjernkontroll eller en kontroll som er innebygd i vinduskarmen, er innebygd blindene en trendy vinduet personvernalternativet som kan eliminere behovet for andre typer vinduet behandling.