Verktøy for å bygge et Pavestone fortau

January 28

Verktøy for å bygge et Pavestone fortau

Pavestone firmaet produserer precast betong produkter for gangveier, terrasser, innkjørsler og støttemurer. Som lignende betong utleggermaskin produkter, Pavestone produkter vanligvis hvile side ved side på en base av sand eller grus og noen ganger over en eksisterende betongplate. Bygge en Pavestone fortau krever verktøy for graving og konstruere en solid base, kutte og legging pavers og etterbehandling fortauets overflate og kanter. Pavestone installasjon krever vanligvis de samme verktøyene som alternativ utleggermaskin merker; Hvis du lære om Pavestone, kan du bruke kunnskap til et bredt spekter av Segmentinformasjon betong pavers.

Oppsett og Base utgraving verktøy

Oppsett og base-forberedelser verktøy inkluderer måling og merking redskaper, grave utstyr og utstyr til transport av materialer. Tape tiltak, streng linjer, linje nivåer, stakes og spraymaling tillate byggherrer til mål og oppsett hvor et fortau. Graving og utgravningene inkluderer manuelle verktøy, som spader, plukker og wheelbarrows eller makt utstyr, slik som tillers og traktorer, gravemaskiner. Mens wheelbarrows nok for små prosjekter, kan traktorer eller lastere transportere utgravde jord for store prosjekter. Som alltid bære arbeidere sikkerhetsutstyr når du arbeider med makt utstyr, slik som beskyttelsesbriller og hansker.

Forberedelsesverktøy for base

Forberedelsesverktøy for base inkluderer utstyr for transport av bulkvarer, som samlet, sement eller sand, komprimering verktøy og screeding verktøy. En trillebår og spade er vanligvis tilstrekkelig for transport av bulkvarer. Pavestone selskapet anbefaler et lag med grus over opprinnelige jorda under visse forutsetninger. Eventuelt Pavestone anbefaler bruk av en makt tiller kombinere opprinnelige jorda med sement. Montører kompakt jord og sement blandingen med en power sabotasje eller hånd forfalske, våt den med en standard hageslange og tillate blandingen til å herde. Det siste trinnet av base utarbeidelse innebærer utjevning et lag av utleggermaskin base sand, en prosess som kalles "screeding." Pavestone selskapet anbefaler fylle base med sand og tvers en 2-tommers med 4-tommers stykke trelast elektriske kanaler som fungerer som "skinner."

Legging og kutte utleggere

Pavestone installert legge enkeltblokker for hånd, tamping og justere blokker med håndtaket med en hammer eller en gummihammer. Noen ganger krever en fortau installasjon vinklede eller rette kutt gjennom hammer. De vanligste skjærende verktøyene er en hammer og mur meisel, giljotinen blokk splitter og mur våt så. Mens meisler og giljotinen blokk splitters er egnet for små jobber og rett kutt, kutt mur våt sager raskt og enkelt lage jevne, både rett og vinklet.

Etterbehandling verktøy

For å fullføre Pavestone produkter og andre pavers, kan du installere kanter for å sikre pavers' omkretsen. Vanligvis aluminium eller plast, kanter plugger i bakken med landskapet pigger og en hammer. Montører klippe vanligvis kanter med klipp eller verktøyet kniver. Endelig installert bruke koster eller børster for å fordele utleggermaskin sand over installasjon overflaten og kompakt blokker med en power sabotasje. Pavestone selskapet anbefaler fylle og tamping overflaten to ganger.