Vel press bytte holder åpne & lukking

March 3

Vel er trykkbrytere avgjørende for driften av bolig. Disse brønnene er utformet er slik at de "fornuft" eksisterende vann trykket i og syklus av og på som nødvendig å justere trykket tilsvarende. En godt press bytte kan, fra tid til annen, slå av og på seg uberegnelig. Denne konstante åpning og lukking av godt trykket bytte kan forårsake konstant dråper i trykk, noe som gjør det vanskelig å bruke din vannforsyning.

Sikkerhetshensyn

Før rote rundt med trykket kontroll bytte på godt pumpe, bør du ta alle nødvendige forholdsregler. Gjør det kunne bevise fatal. Inspectapedia nettstedet gjør oppmerksom på iboende fare for arbeider med elektriske enheter vann. Dermed vil øke potensialet for elektrisk støt. Etter å slå av strømforsyningen, bruk en spenning tester dobbeltsjekke og kontrollerer at det er uten strøm mater inn godt pumpe.

Sensor

En mulig grunn at godt trykkbryter ville gå av og på og er på grunn av sediment i vann. Personer som bor i områder med høy vann sediment kan oppleve en tett sensor fra tid til annen. Hvis sensoren er tett, kan det forårsake trykket bytte til funksjonsfeil fordi det ikke vil kunne lese hvor mye vann press i godt pumpesystem.

Andre kilder

Det er mulig at sediment vil bygge opp i andre områder av godt pumpesystem også. Buildup i noen av disse områdene kan påvirke lese som vann bryteren sensoren mottar, forårsaker det å slå av og på i en uberegnelig mote. Mulige kilder til buildup inkluderer filteret og noen av innganger og utganger ventilene der vannet renner fra en del av systemet til neste. Disse små åpninger kan lett bli tett, hindre riktig nivå av vannstrømmen fra finner sted. Du kan også oppleve endringer i press på grunn av en lekker vanntank. Det er også mulig at luften trykk lade godt tanken kan være mindre enn hva det nødvendig, eller det kan bli overladet. Uansett kan sensoren lese dette som behovet for å justere vanntrykket, forårsaker trykket bytte til enten åpne eller lukke tilsvarende.

Erstatning

Hvis vannet press bytte selv er feil stykke utstyr, sjansene er at den må byttes. Det samme gjelder vannpumpen selv. Men før du hopper til den konklusjonen, alltid sjekke andre deler av vel pumpen styresystem for rusk å avgjøre hvorvidt dårlig på målingene forårsaker oppfattet feilen. Dette kan spare deg tid og penger.