Ved å trimme et Norge lønn

July 17

Trimme et Norge lønn å sikre treets helse og skjønnhet. Tillater en Norge lønn å vokse ukontrollert kan gjøre for et tre med lang men svak lemmer og forgreiner. I tillegg en ukontrollert Norge lønn kan bryte i bryte værforhold. Bare trimming Norge maple unngår alle disse problemene, men trimme et tre tar noen kunnskap og verktøy. Bare skjære bort på greinene kan forlate et tre syk og utsatt for angrep.

Ved å trimme et Norge lønn

Et Norge lønn skal trimmes i løpet av vinteren eller tidlig på våren. Dette bidrar til å begrense blødningen i Norge maple. Mens blødningen treet ikke forårsaker skade på treet, kan det gjøre for et stort rot i gården. Det er derfor det er viktig å trimme Norge maple sovende stadium av treet når vokser er redusert og bleed vil være minimal. Dette skjer mest om vinteren eller i slutten av våren.

Hvordan trimme et Norge lønn

Grenene som er bestemt til å bli fjernet burde bli fjernet rett over kragen grenen. Disse krage er hovne områdene ved foten av grenen og naturlige forsvar av Norge maple. Når du fjerner en gren, bruke krage som en guide, fjerne grenen uten å skade kragen. Husk å fjerne greiner på begge sider av Norge maple, å gjøre for en mer balansert treet. Et Norge lønn som har for mye vekt på den ene siden har potensial til faller i dårlige værforhold.

Trimming metoder for å unngå

Topping er en metode for trimming som treet er kuttet rett langs toppen av treet. Dette fører vannet skudd å vokse og disse svake greiner vokser raskt. Dette kan skade normal vekst mønstrene av treet og kan føre til en hyppig må trimme treet og en risiko for de svake greinene bryte i uvær.