Ved å erstatte keramiske briketter?

June 20

Ved å erstatte keramiske briketter?

Keramiske briketter bidra til å forbedre gass grilling erfaring, gir mat som spesiell grillet smak uten bruk av kull. Mens disse små blokker med keramiske er beregnet for siste år, krever de til slutt erstatning, ifølge Grilling.com. Regelmessig erstatte keramiske briketter bidrar til å sikre vellykket sommergriller ved å gi gjestene det perfekte grillede mat smaken de trenger.

Oversikt

Hvis du ser inni gassgrill og se et lag med steiner eller blokker, er grill sannsynlig utstyrt med lava steiner eller keramiske briketter. Lava bergarter er vanligvis dekket med små hull, mens keramiske briketter er glatt og nonporous, med en pyramide, diamond eller kull form. Som du grill, absorbere briketter fett og mat drippings, som serverer to grunnleggende funksjoner. Først hindrer det fett fra å falle i brennerne, redusere risikoen for farlige flareups. Andre fordamper kontakt med de varme briketter fett og drippings, sender det inn til maten å legge til smaken.

Rengjøring keramiske briketter

Over tid utvikle keramiske briketter en sotete, fet finish som kan påvirke ytelsen. Før du vurdere å erstatte briketter, kan du prøve å rense dem å spare penger og gjenopprette den opprinnelige tilstanden. Lowes rapporterer at keramiske briketter arbeide like en selvrensende ovn, brenning av fett og skitt naturlig. For å rengjøre din briketter, start med en kul grill, og deretter fjerner rist. Snu briketter så fet siden vender, og deretter aktivere grillen. Plasser forsiden ned, og at grillen for å kjøres i 15 minutter. Slå grillen av, la den avkjøles, og inspisere din keramiske briketter. Hvis de er rene, er de klar til bruk for grilling. Hvis de ikke har kommer rene, er det tid til å vurdere erstatning.

Erstatter tegn

Overdreven fett oppbygging som ikke komme med rens er et tegn på at briketter bør erstattes. Andre symptomer inkluderer smuldrer, sprakk eller på annen måte skadet briketter eller ubehagelig lukt mens du grill. CNN foreslår å la dine smaksløker forteller deg når det er tid for erstatning, siterer en harsk smaken som et tegn på at briketter har nådd slutten av sin levetid. Unnlatelse av å erstatte keramiske briketter når du oppdager en av disse tegnene kan føre til hyppige flareups, ujevn oppvarming og matlaging og dårlig smak resultater mens grilling.

Alternativer for tegnerstatning

Gass grill eiere bruke lavaen stein, metall eller keramiske fliser og spesielle smaken barer for å erstatte standard keramiske briketter. Lava bergarter tjene som et økonomisk alternativ, men pleier å produsere mer flareups på grunn av deres porøs karakter. Metall radiator plater og keramiske fliser tilbud konsekvent, selv oppvarming, mens noen grill beslutningstakere produsere spesielle keramiske eller metall smaken barer som kan ta plassen til steiner og briketter. Sjekk med grill's produsent å utforske ulike erstatning alternativer.