Vårrengjøring grønne fiske

July 13

Vårrengjøring grønne fiske

Grønne i en fiskedam er alger. Alger er mikrober som feed av næringsstoffer i vann. De kan ha en stygg lukt og gjøre en ellers hyggelig dam ser dårlig. Det er flere forskjellige ting du kan gjøre for å rense en grønn fiskedam. Når du får det renset kan du beholde vannet og langsom voksende prosessen av dammen alger i fremtiden.

Instruksjoner

• Minimer solen dammen mottar ved å legge flyteplanter som liljer. I tillegg plante fjæra planter, som fitte willows, som overheng vannet. Reduksjon i sollys tar bort mat kilde alger trenger å vokse.

•Reduser slitasjen fôring sykluser for din svømming. Fleste Attack fisk. Hvis du reduserer fôring til hver dag, vil du redusere råtnende fisk mat i dammen og redusere mengden mat tilgjengelig for alger.

•Break opp en bAlle på bygg halm og plassere den i et fiskegarn. Plass fiskegarn i vannet. Bygg ut kjemikalier som hemmer algene oppblomstringen. La bygg i dammen i en seks måneders periode og deretter erstatte det med fersk bygg. Gjennomsnittlig bør du bruke 225 pounds av Bygg per hver acre vann i dammen.

•Installer UV autoklaver og skimmer filtre. Disse metodene fungerer på mindre dammer. En ultrafiolett (UV) sterilisere er elektronisk utstyr neddykket i vannet. Det Steriliserer UV i vannet og nøytraliserer den, noe som vil redusere alger i vannet. En dam skimmer er en elektrisk filter som skummer toppen av vannet og deretter går vannet gjennom en rekke karbon filtre. Dette manuelt fjerne algene og avfall fra vannet.