Varianter av jordbær planter

August 16

Varianter av jordbær planter

Jordbær gjør et utmerket valg for alle hjem hage siden de produserer frukt så raskt. Hver jordbær anlegget vil produsere omtrent en quart av frukt og 25 plantene produsere vanligvis nok frukt for en gjennomsnittlig størrelse familien. Jordbær er svært høy i vitamin C og er utmerket for paier, gelé og papirstopp. Det finnes en rekke jordbær planter.

Earligrow

Earligrow er en rekke jordbær anlegget og er en juni-bærer. Juni-bærer jordbær planter er kultivert for å produsere en full avling etter sesongen du plante dem. Modning sesongen for juni-bærende planter vanligvis varierer fra slutten av mai til slutten av juni. Earligrow jordbær anlegget krever full sol og godt drenering, fuktig jord. Det er best å plante disse jordbær planter hevet senger så jord vil renne godt. Disse plantene bør være lik avstand ca 12 til 24 inches hverandre. Berry er middels til store og smaken er veldig søt.

Tri-Star

Tri-stjerners jordbær planter er en dag-nøytral plante, som betyr vil plantene produsere en full avling det første året de er plantet. En kan ikke fortelle forskjellen mellom dag-nøytral og juni-bærer planter bare ved å se på anlegget. Tri-stjerners jordbær plante produserer en liten bær. Planter som løs, fruktbare jord og full sol. Jordbær planter også foretrekker store mengder organisk materiale i jord. Planter bør være ca 8 til 12 inches hverandre.

Guardian

Guardian jordbær anlegget gir veldig store, fast og lyse fargede bær. Dette anlegget også foretrekker full sol og rik, fuktig jord. Det er en juni-bærer plante så det ikke vil produsere frukt til året etter blir plantet. Frukt produsert fra en verge jordbær plante er stor og søt. Mer produksjon oppstå hvis du tillater plantene å oppnå en stor størrelse før fruiting. Fjern blomsten stilkene slik de vises i første vekstsesongen for mer frukt produksjon.

Hyllest

En annen dag-nøytral jordbær anlegget er hyllest, som produserer små jordbær. Disse planter skal plantes 8 til 12 inches hverandre og løpere bør fjernes hele første sesong. Blomster bør fjernes for de seks første ukene etter planting. Fjerner løperne og blomster, vil det tillate den jordbær anlegget å bli addert næringsstoffet. Mulching rundt disse plantene er også en god idé, som det vil hjelpe å holde fuktighet og hindre ugress fra samler. Hyllest jordbær anlegget foretrekker full sol og godt drenert jord.