Varianter av gule roser

June 22

Varianter av gule roser

Sol gule roser bringe litt lysstyrke og hurrarop på bordet, men det er faktisk en av de vanskeligste fargene å produsere godt. All-Amerika Rose valg, en nonprofit organisasjon steg eksperter som søker å markere den beste varianter for gartnere, bemerker at gul symboliserer vennskap.

Gåtur på Sunshine

Gåtur på Sunshine er en floribunda-klasse gul rose som vokser 4 fot høy med skinnende, midgreen blader. Floribunda roser produserer tre til 15 stammer per blossom. Du kan bruke dem som frittstående planter eller som del av din landskapsarbeid. Gåtur på Sunshine roser har en anisfrø duft og en lysegul farge. Bush produserer tre til fem blomster per stammen; dens 3 - til 3-1/2-tommers blomstrer fade til lys gul.

Oregold

Oregold blekere, sitron gul er en hybrid te, en slags rose som produserer en blomst per stammen. AARS har blomster av denne gruppen en behagelig duft, men i dette tilfellet duften er "liten". Blomstene kommer med 40 kronblader og holder på å vokse gjennom sesongen. Denne gule rose er 3 til 4 fot høy, beholder sin bush-formatet i stedet spre og har mørkt grønt løv.

Gylne dusjer

Gylne dusjer rose er en klatring rose med mørk grønn, blanke blader. Den når en høyde på 6 til 10 fot. Blomsten starter gyllen gul og fades til krem. Blomstrer er løs og har ca 35 kronblader med en søt, ikke særlig sterk duft. Som en ekstra fordel, dette rose har noen torner og gir fargerike oransje hofter, pluss det kan trives i dårlig jordsmonn og vokser raskt.

Solen Sprinkles

Solen Sprinkles er en AARS vinner og en miniatyr rose. Den har lyse gule blomster og små blader, mørk grønt løv. De doble blomstene er 2 inches over har en krydret, litt musky aroma. Planten vokser 18-24 inches høy, nådde toppen av fjellkjeden miniatyr størrelse. Vokse i beholdere langs stien din, eller gi det som en gave.

Om ansikt

Ansiktet er en grandiflora-klasse steg med tofarget kronblad. Ifølge AARS er denne varianten uvanlig fordi i to-tone blomster, den lysere fargen er vanligvis på baksiden av bladet, ikke toppen. Med om ansiktet, kronblad topper er gyllen gul og mørkere bronse under. Så mange som fem blomster vises per stem på denne oppreist voksende bush. Grandiflora roser er en krysning mellom hybrid te og floribunda roser. Denne stilen vanligvis produserer klynger av blomster på en stilk og blomster gjennom hele sesongen.