Våren omsorg av frukttrær

December 25

Våren omsorg av frukttrær

Våren og vedlikehold av frukttrær kan høste senere i sommer. Forsiktig beskjæring, trening, fôring og beskyttelse mot sykdom og skadedyr kan resultere i større, sunnere avlinger.

Våren beskjæring

Selv om de fleste beskjæring er utført når frukttrær sovende, kan våren beskjæring være til nytte. Når treet er i blad er det klart hvilke avdelinger produktiv og som er død, slik at døde tre og uproduktivt grener kan fjernes.

Våren beskjæring vil begrense trærne vekst og gir mer energi å gå inn i frukt produksjon men begrenses til lys tynning.

Stell og fôring av unge frukttrær våren

Frukttrær kan plantes på våren. Hvis din trær er små, er det viktig å holde foten av treet gratis ugress til en diameter på minst 3 fot mulching eller sprøyting. Starter med frukttrær andre året i bakken, bør de befruktes våren med nitrogengjødsel, organisk eller syntetiske. Nitrogen skal angis frekvensen av.1 lb (1.6 oz.) for hvert år for epler og.05 pund (8 oz) for pærer.

Disease Control våren

Rotting frukt og syke blader kan være en kilde til forurensning i den nye sesongen, så fjerne alle resterende frukt og utelater fra frukttrær tidlig på våren. En tidlig vår spray med sovende olje, vil før knopper og nye skudd vises, redusere midd og skala. Våren er også tid til å sette feller for insekter som codling møll, apple Mark og kirsebær frukt fly. En enkel overlapping kan gjøres ved å henge en rød ball ligner et eple dekket med vaselin eller tanglefoot. En flytende felle som inneholder 1 banan, 1 kopp sukker og 1 kopp eddik, blandet godt, kan henges i epletrær å fange codling møll.