Vare på granitt Counter

July 5

Granitt tellere er populære i kjøkken. De gir en unik, jevn overflate som er tydelig Injiseringsmasse linjer og relativt lett å holde ren. Granitt tellerne kan opprettholde et nytt utseende i år hvis stelt riktig.

Sealer

Forsegle granitt tellere etter installasjon for å unngå skjolder og opprettholde et enhetlig skinnende utseende. Tette igjen telleren hvert år eller to å forlenge levetiden og holde ser så god som ny. En granitt sealer kan finnes på de fleste jernvareforretninger eller fra en granitt installer/distributør.

Rengjøring

Det er best å rengjøre granitt tellere med en granitt renere, som kan kjøpes i de fleste jernvareforretninger. Alternative metoder for rensing brukes imidlertid også. Martha Stewart bruker Windex og håndklær til å rengjøre hennes benkeplater. Dishsoap og en svamp er også greit å bruke. Tørr tellere med en myk klut etter rengjøring.

Flekkfjerning

Mens granitt er veldig hardt og motstandsdyktig mot riper, kan det flekken. Når søl oppstår, tørk dem umiddelbart. Rød vin flekker tydelig viser opp mer på lys granitt enn en mørkere granitt, og bør slettes opp før de trenge inn i steinen. Rent fet, olje-baserte søl med hydrogenperoksid eller en ammoniakkbaserte renere og maling tynnere. Bleach-baserte rengjøringsmidler eller aceton-baserte rengjøringsmidler anbefales for blekk og vin flekker. Uansett flekken, jo raskere den er behandlet bedre. Hvis velstelt og rengjort skikkelig, er granitt en vakre, unike tillegg til ethvert kjøkken.