Vann øvelser som kan nå 1000 meter

January 20

Vann godt hull som kan nå 1000 meter eller 3280 føtter krever et dypt godt og nedsenkbare pumpesystem når hullet er boret. Vann øvelser som nå denne dybden er ikke for gjør-det-yourselfer, men er for industrielle applikasjoner. For å bore en Vel dette dyp trenger du å ansette en profesjonell boring selskapet. Vannboring for huseiere eller boligområder er vanligvis ikke mer enn 200 fot dyp. Dybden av din avhenger av hvor langt ned Grunnvannsspeilet er.

Dypt godt Jet pumpe

Etter at du borer et hull og når vannet tabellen, må du få vannet til overflaten. Du kan oppnå dette med en godt pumpe. Dyptgående brønn jet pumper har en injeksjonsbrønn 10 til 20 fot under vann og presse vannet til overflaten. Du kan legge ved denne typen pumpe din avløp systemet skal levere vann til hele hjemmet og eiendom. For å fungere, må du primet brønnen. En fot ventil på bunnen av brønnen stopper vann ut av avløp i ditt hjem.

Dypt godt nedsenkbar pumpe

En dyptgående brønn nedsenkbar pumpe har en lang sylinder som passer innenfor den godt casing. Bunnen av sylinderen inneholder en forseglet pumpe motor som kobles til en strømkilde. En rekke viftehjulene i pumpen driver vannet opp røret og inn i din avløp systemet. Nedihullspumper er mer effektiv enn jet pumper, men de har også et fall. Silt, sand og alger kan tette nedihullspumper, forkorte levetiden på pumpen.

Håndpumper

Det kan hende at vann brønner så dypt som 3000 fot, særlig i utviklingsland som mangler overflatevann. I tilfeller som dette hånden pumper trekke vann opp fra dypt inne bakken. En håndpumpe er ikke en enhet som leverer vann til innendørs avløp systemer, men gir vann til et område av befolkningen. Personer som har tilgang til en håndpumpe godt kan fylles på brønnen og ta dem hjem.

Boring

Når du bestemmer hvor å grave din, må du oppfylle alle lokale koder og retningslinjer. Kontakt din fylket helseavdelingen og grunnvann entreprenør å finne den beste plasseringen for din. Lokal kode enforcers kan gi deg informasjon om riktig godt konstruksjon og plassering. Husk, godt vann ikke er alltid god kvalitet. Plantevernmidler, gjødsel, mindreverdige septisk systemene og samfunnet avfallshåndtering områder, kan forurense det. (se ref.3)