Valnøtt treet pode verktøy

September 10

Valnøtt trær som Gros fra frø kan bære nøtter som er underlegen, frø vokst trærne har trekk fra både mannlige og kvinnelige foreldre. Valnøtt trær er vinden pollinated mannlige pollinering kunne komme fra vill trær med liten, hard, tynn-avskallede nøtter. Overføres en kvalitet treet, må du sy en 6-tommen-lang, 3/8-tommers diameter kvist kalt en scion fra et tre med kjente kvalitet nøtter til frøplante eller rootstock. Verktøy er nødvendig når pode valnøtt trær.

Skarp pode kniv

Scionwood skal samles under sovende sesongen, mellom februar og midten av mars, bruker en skarp pode kniv med sau foten blad. En sau foten bladet ryggraden kurvene ned mot kanten slik kanten kan brukes for skjæring uten å skade uønskede vev. Bruke pode kniven fjerne grov bark fra rootstock - 2 til 4 tommers diameter trær - når knopper komme våren. Deretter pare ned barken med kniven til det er 3/16 tomme tykk i et område som er 1 1/2 tommers bred og 3 inches lang. Lage en loddrett rift gjennom bark som er 2 1/2 inches lang tid å opprette et område for å sette inn i scionwood.

Beskjæring så

En turbo-stil pruning så brukes til å fjerne toppen av lager treet med en rett vannrett kutt. Turbo beskjæring sager er nyskapende deres blad har en krumning som kutter mer raskt enn konvensjonelle sager og med mindre anstrengelse. Dette gjør jevnere kutt som leges raskt.

Beskjæringssakser

Beskjæringssakser med omkjøringsvei blader brukes til å trimme 1/2 tommers fra bunnen av scion, utsette friske grønne tre. Omkjøringsvei blad arbeide som saks og passerer hverandre å kutte. Fjern noen knopper som er nær bunnen av scion samtidig kuttet.

Lette stifting Gun

Etter setter inn scion i Barken av rootstock, sikker pode unionen med stifter med en stifting gun som inneholder 5/16 tomme stifter. Stifter barken ned fast mot scion og kontroller at alle luftlommer fjernes ved å trykke ned på bark som du stifter. Pass på at du ikke dele barken med stifting gun.