Valnøtt trær

March 13

Valnøtt trær

Valnøtt trær tilhører slekten Juglans er dekorative landskapsarbeid arter best egnet som skygge eller prøven trær for åpne områder på grunn av sin størrelse. Valnøtt trær er både innfødte og ikke-, men alle produserer spiselig nøtter og noen har rykte for andre blant de fineste stor skogen. Ta varsel, men noen av potensielle problemer forbundet med valnøtt trær før måfå planting i en dårlig valgt plassering.

Typer og geografi

Engelsk valnøtt (Juglans regia) har en mye bredere distribusjon enn navnet indikerer, vokser vilt fra sørøstlige deler av Europa i land som Kina, Russland og Tibet. Treet er egnet for US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 7. Svart valnøtt (Juglans nigra L.) og medlem av valnøtt familien kjent som butternut treet (Juglans cinerea) har overlappende områder, med svart valnøtt utvide fra sørlige New England til Deep South og butternut's distribusjon spenner fra Maine til Tennessee og i Midtvesten. Texas valnøtt (Juglans microcarpa) forekommer sporadisk fra Kansas til det nordlige Mexico.

Størrelse

Med unntak av Texas valnøtt er disse valnøtt arter middels til stor av vekst. Også kalt lille valnøtt, vokser Texas ulike bare mellom 10 og 20 fot høy. Butternut vokser fra 40 til 60 fot, med spredning opp til 50 fot, mens svart valnøtt noen ganger når 100 fot høy, men oftere i kategorien 70 til 90-fot. Engelsk valnøtt i de fleste tilfeller er en 40 - 60 fot høye treet. noen nå 100 fot.

Funksjoner

Alle valnøtter har sammensatte bladene med en lang største stammen som en akse for utvikling av flere mindre brosjyrer. For eksempel stammer av Texas valnøtt blad nå 13 inches til tider, med fra syv til 13 separat brosjyrer på den. Svart valnøtt stammer er så lenge 24 inches, som 23 løpesedler vedlagt. Valnøtt er nyanser av grønt, snu nyanser av unspectacular gult i høst. Nøtter, som har et hardt skall encasing dem, er spiselig. De av butternut er fet. De på engelsk valnøtt er mye lettere å komme ut av skallene enn svart valnøtt. Valnøtt bark inneholder dype furer og er vanligvis mørke nyanser av grått eller brunt.

Potensielle problemer

Valnøtt trær gjør ikke tolerant skyggen, krever en full sol nettsted for optimal utvikling. Disse trærne har en dyp taproot, så velg et sted med omhu før planting det - transplanting en valnøttreet er svært vanskelig når den etablerer seg. Valnøtt trær produsere en kjemisk forbindelse som kalles juglone, som leaches i de omkringliggende jord og negativt påvirker vekstmønster av flere typer planter. Asalea, rhododendron, peoner, paprika, tomater og poteter vil ikke vokse under eller nær en valnøttreet. Den sammensatte blad og fallende nøtter av en valnøttreet opprette søl på plenen som krever opprydding i høst.