Utleggermaskin skjærende verktøy

October 29

Utleggermaskin skjærende verktøy

Den moderne Brostein er en forbedring på gamle Brostein veiene. Brostein, laget i en fabrikk av støping betongen inn i ønskede former, installeres over en komprimerte seng av sand eller grus. Du må kutte noen av steinene med spesialdesignet verktøy stund installere pavers.

Giljotinen Cutter

En giljotin kutter gir den enkleste metoden for skjæring pavers. Bare sett inn steinen under giljotinen, så lavere bladet med spaken. Utleggermaskin bryter langs giljotinen blad. Dessverre vil denne tilnærmingen ikke gi en perfekte kuttet.

Mur så

En mur så ligner e en tre miter så med en spesiell kniv til kutting av stein. Noen sager pumpe vann til knivbladene å redusere varmen. Denne typen vil produsere et helt rett kutt.

Betongen så

Profesjonelle installatører bruker vanligvis håndholdt betong sager på grunn av sin allsidighet og portabilitet. Med en erfaren operatør, kan disse sager produsere en rekke kutt. Det kjører på en bensinmotor og ser ut som en motorsag, men med et sagblad foran. Det krever litt erfaring å bruke riktig og produserer ganske rett kutt.

Hammer og meisel

Den eldste metoden for skjæring utleggere innebærer bare hamring en meisel. Plasser meisel hvor du skal klippe, og deretter slå den med hammeren. Denne metoden gir relativt unøyaktig kutt, men i en dyktige hånd kan det få jobben gjort.