Typer valmue blomster

July 28

Valmuer er en plantefamilie som trives i hjemhørende. Valmuer har enkelt cuplike blomster som blomstrer på planter som nå 2 1/2 fot høy. Alle deler av anlegget har et rør-system som produserer melkeaktig juice.

California Poppy

California valmue, med sine lyse oransje blomster, er kanskje den mest berømte valmuen. Det er staten blomsten av California og dyrkes pryd. Også vokser vilt og ofte sett overløpe åssidene våren.

Meksikanske stikkende Poppy

Meksikanske stikkende valmue dyrket i høylandet i Mexico, og har grayish blader og blomster. Denne valmue favoriserer steinete områder og har et naturlig forsvar mot geiter og andre potensielle rovdyr tiltrukket av dens blomster: det er giftig hvis tas internt. Det kan føre til ødem og glaukom hos mennesker.

Korn Poppy

Korn valmue er kjent for sine lyse røde kronblader med en svart flekk på basen der kronbladene møtes. Korn valmue vokser i store deler av den nordlige halvkulen, og kalles Flandern valmue fordi det blomstret langs mye av vestfronten under første verdenskrig. Korn valmue ble udødeliggjort i diktet "I Flandern felt" av John McCrae og er omtalt på kanadiske kvartaler preget i ære av landets Minnedag Day.

Meconopsis

Meconopsis er en slekt av poppy kjent for sine små blå. Art kalles walisiske valmue er innfødt til Wales, England, Irland og kysten av Vest-Europa. Førti andre arter vokser i Himalaya, inkludert blå valmue, som er det nasjonale blomsten av Bhutan. Det ble oppdaget i 1920 under en britisk ekspedisjon til Mount Everest.

Bush Poppy

Bush eller tre poppy finnes i California og northern Baja California. De gule blomstene er lik oransje blomster av California valmue, men bush valmue blomster har en mer glatt finish. Anlegget er en stor busk med gråaktig-grønn blader.

Opiumsvalmuen

Opiumsvalmuen er dyrket som en dekorativ anlegget gjennom hele den vestlige verden og er priset for sin hvite blomster. I Afghanistan og andre asiatiske land, er det blitt hovedsakelig for det narkotiske egenskaper. Som navnet tilsier, er opium Hentet fra denne poppy, som er så raffinert opiater som Kodein, morfin og noscapine.