Typer skum Spray isolasjon

January 20

Isolerende spray skum er vanligvis referert til av vekt og celle egenskaper. Tetthet og mobilnettet makeup avgjøre hvor godt spray skum vil fungere på et gitt sted. Noen typer spray skum bør ikke brukes i nærheten av vann, mens andre ikke kan være sterk nok til å tåle mye slitasje. Kostnaden er også en vurdering. Letteste spray skum er betydelig billigere, men tyngre tetthet skum kan fungere bedre.

Halv-pund skum

Såvidt bolig isolerende materialer går, er halv-pund skum den mest brukte, hovedsakelig fordi det er den minst kostbare. Siden det ikke er helt vanntett, krever noen en damp barriere legges til gjøre isolasjonen lovlig. Denne type skum finnes vanligvis under vindsperre tak og mellom veggene, fordi dens lavere tetthet lar dem tørke hvis det er en lekkasje.

Ett - og to-pund skum

I kommersielle sammenhenger er to-kilos skum det mest brukte spray skummet. To-kilos skum er vanntett, i motsetning til halv-pund skum, så en damp barriere ikke er nødvendig eller loven. Det er også vurdert strukturelle, betyr det har en press standard 25 pounds per kvadrattomme (psi). To-kilos skum er mye dyrere enn halv-pund skum, det er derfor en hybrid ett pund skum ble oppfunnet. Ett pund skum er billigere, og tilbyr mer styrke og holdbarhet enn halv-pund skum.

Tre pund skum

Tre pund er tetteste av alle spray skum og brukes hovedsakelig som taktekking. Det er spesielt nyttig taktekking på grunn av sin lufttette, vanntett barriere som holder fukt lekker gjennom. I tillegg hindrer det tak vindsperre blir skadet av ekstremt varme eller kalde temperaturer.

Åpne celle skum

Som navnet tilsier, består spray skum dvs 'åpen celle' av celler som ikke er lukket. Når denne spray skum brukes, luft strømmer inn i åpne celler og gjør det mindre hardt, og ikke så sterk, som lukket celle skum. Halv-pund skum er laget av åpne celler, som er hvorfor det er den mest egnet for interiør boligområder. Åpne celle skum kan brukes til å gi isolasjon i områder der skum ikke vil dyppes i vann, som vann vil føre til at skum for å miste noe av sin isolerende makt.

Lukket celle skum

I motsetning til åpen celle skum, lukket celle skum er helt avsperret fra ytre påvirkninger, og vil ikke tillate luft eller vann porene. Lukket celle skum isolerende evner anses bedre enn åpen celle skum på grunn av en gass som tillater det å utvide og fylle et mellomrom, slik at det er lufttett. Denne type skum er også den tyngste, slik at det er den sterkeste. To - og tre-pund skum er stengt cellen, hvilke er hvorfor det er brukt i takstein og industrielle.