Typer blomster på et Spa

May 14

Typer blomster på et Spa

Spa er et sted der folk går å slappe av. Behandlinger tilbys på spa er utformet for å vekke og stimulere sansene. Sikre noen har en positiv spa-opplevelse, må du opprette en avslappende, beroligende miljø, som inkluderer blomster. Det finnes flere typer levende blomster i Spa.

Orkideer

En blomst i Spa er en orkidé. Orkideer er en attraktiv, duftende blomst. Vanligvis har de lyse fargede blomster rosa, blå, lilla og røde, som ofte av en unik figur. Pleier du å se orkideer plantet i potter eller blomstrer flytende i vann med stearinlys. Selv om de trenger noen sollys, trenger de vanligvis ikke fullt sollys å vokse når plantet. Orkideer har mange betydninger. Ifølge Sage Spa, orkideer er sett på som et symbol på kjærlighet, skjønnhet, rejuvenation og fruktbarhet---følelser som ligner de Spa forsøke å fremkalle for sine kunder.

Fugl av paradis

Bird of paradise er en annen type blomst i spa, spesielt Spa i tropiske klimaer. Fugl av paradis ser ut som en fargerike fugl forbereder for fly. Det er en tropisk blomst innfødt til Sør-Afrika. Som navnet tilsier, er fugl av paradis et symbol på tropisk paradis, som er det som gjør det ideelt for Spa. Det representerer også joyfulness, ifølge online blomsterhandler Teleflora. Du ser en enkelt fugl av paradis i en lang glassbeholder delvis fylt med stein eller som del av et utvalg av tropiske blomster.

Gardenia

Gardenias produsere delikat, runde hvite blomster innrammet av mørke grønne blader. De er spesielt verdsatt for sine velduftende kvaliteter. De produserer en beroligende duft som stimulerer sansene. Det er en lukt som også er i kremer og geler brukes for spa-behandlinger. Disse planter foretrekker varme omgivelser, som gjør det mulig for dem å overleve i spabehandlingsrommene som pleier å bli varmere enn 70 grader Fahrenheit.