Truede våtmarksområde planter

November 25

Truede våtmarksområde planter

Våtmarkene er hjem til hundretusenvis av ulike arter av planter og dyr. Dessverre, hundrevis av planter er kategorisert av US federal government og USA Fish og Wildlife Service som truet eller truet. Disse plantene kan deles inn i et par forskjellige grupper: Dicots, Poales, bregner og Quillworts.

Dicots

Ganske mange planter er innenfor gruppen Dicot, en av de to grupper - som truet. Den gule blomster Sonoma solen, den rosa blomster Pedate kontrolløren-Mallow, den gylne blomster Burke's Goldfields og den amerikanske Chaffseed, som spenner fra Texas til New York - er alle truede planter bor i våtmarker.

Poales

Poales er den andre gruppen av blomstrende planter. Det er færre Poales som er truet enn Dicots, men fortsatt for mange er på listen over truede. Hårete Orcutt gresset, den lille Harpers skjønnhet, Hilo Ischaemum, pusten tar vestlige Lily, lo'ulu, hawaiisk palm tree - og selv Hawaiian Bluegrass anses alle truet av den føderale regjeringen.

Bregner

Heldigvis, det er bare to planter i gruppen Fern som er på listen over truede planter. Men at det er fortsatt for mange. Bregne Pteris Lydgatei (Baker) Kristus og de Villous Waterclover fra Hawaii regnes begge i fare for å bli utryddet.

Quillworts

Quillworts er gress-lignende planter som har tendens til stort sett bor aquatically (eller, minst, semi-aquatically) i dammer og bekker. Det er tre sørlige Quillworts som truet, to fra Georgia og en fra Louisiana: Mat-forming Quillwort, Louisiana Quillwort og Blackspore Quillwort.