Trinnvis på hvor å sette i en dusj panne

September 2

En dusj panne går rett i showering området og det dekker gulvet, fungerer som en kanal for å renne bort dusjvannet. En grunne panorere, er det mindre enn 6 inches høy og derfor lettere å håndtere enn en full størrelse kar. Installere dusj pan krever bare noen grunnleggende ferdigheter og en liten mestring av på snekkerens nivå. Hvis du har installert apparater før, tar dette prosjektet én til to dager å fullføre.

Instruksjoner

•Installer dusj pan renne i dusj pan's avløp hull av skruen topp flensen til bunnen mutteren og strammer mutteren med en stor fastnøkkel.

•Still dusjen panorere i dusjområdet og rumpe det opp mot dusj veggen. Pan må ligge flush på dusj innramming veggene med sidene av pannen berøre innramming vegger. Hvis det er store hull mellom pan's vegger og innramming, slip strimler av tre i mellom og skru dem på plass med tre skruer og en skrutrekker.

•Level pannen ved å angi et nivå på hver side av veggen. Sjekk nivå perlen, hvis det faller under nivå, ta en tre shim under pan å heve den til nivå. Gjenta dette trinnet på hver side til alle sider er nivå.

•Skru pannen i innramming med 1-tommers tre skruen og skrutrekkeren å holde pannen på plass.

•Sett avløpet ved å skyve dreneringsrør opp gjennom bunnen av dusjen pan avløp hull, og glir komprimering vaskemaskinen over den. Hammeren ned komprimering vaskemaskinen med klubbe og blokk av tre å gjøre en tett forsegling mellom dreneringsrør og avløp. Plasser avløp rist over avløp hull og skyv den på plass for hånd.