Trinnene for å male en Inground basseng

September 27

Trinnene for å male en Inground basseng

Over tid begynner maling på veggene i betong og gunite i bakken bassengene å chip, skalle og visne, som forårsaker problemer for bassenget er filtrering systemet som kuttet maling blir tilstoppet i filteret og hindrer den i å rense bassenget. Ommaling er vanligvis det beste alternativet for adressering dette problemet. Mens du kan leie fagfolk til å utføre jobben, er maleri i bakken bassenget noe du kan gjøre selv hvis du er villig til tid og krefter. Følg alle trinn i maleriet prosessen, særlig de forberedende aktivitetene eller maling kan ikke bånd med veggen riktig.

Undersøke bassenget for sprekk eller lekkasjer

Etter bassenget er drenert, nøye inspisere den for eventuelle sprekker eller mulig lekkasje. Hvis du oppdager skaden som krever reparasjoner, kan du ringe en profesjonell for å løse problemene før du begynner å male.

Sandblåse overflaten

Fordi de fleste i bakken bassenger har flere lag med maling, skitt og andre flekker, sandblåse de fleste bassenget eiere vegger og gulvet før maling. Sandblaster bidrar til å skape en ren, jevn overflate for maleprosessen. Men før du bruker en sandblaster, dekke bassenget er avløp så rusk ikke kan falle i og tette rørene. I tillegg Fjern all sanden under sandblåsing før den går til de andre trinnene i maleriet prosessen. Du kan leie en sandblaster fra verktøyet utleiefirmaene og noen oppussing butikker. Hvis du ikke har tilgang til en sandblaster, skrap gammel maling av bassenget overflaten for hånd, men dette tar mye lengre tid og er mer arbeidskrevende enn å bruke en sandblaster.

Syre prege overflaten

Før maleri, vask bassenget med syre overflate. Ifølge Pool Center, et svømmebasseng vedlikehold informasjon nettside, bruker de fleste bassenget eiere en løsning av 1 del vann til 1 del muriatic acid for dette trinnet. Syre hjelper etse små, porøse hull i overflaten av bassenget slik betongen er bedre i stand til å suge opp maling og et sterkt bånd er dannet. La syre løsningen sitte på betong i minst 10 minutter. Bruk verneutstyr mens du bruker den muriatic acid for å unngå brannskader eller annen irritasjon.

Vask og Prime

Rense muriatic acid løsningen fra veggene før maling. Senere vaskes veggene med trisodium fosfat (TSP), et vaskemiddel som hjelper nøytralisere syren og fjerner skitt, fett eller leftover glasur fra forrige maling strøk fra overflaten av bassenget. Skyll veggene for å fjerne TSP, og la bassenget tørke helt før et lag med primer.

Maling

Det siste trinnet i prosessen er å faktisk begynne å male bassenget. Tre typer maling brukes på bassenger. Klorerte gummi base maling varer vanligvis tre til fem år. Epoxy maling er ekstremt holdbart og vanligvis varer sju til ti år. Akrylmaling er vannbasert, gjør det enkelt å rense. Det brukes på alle typer basseng overflaten og varer vanligvis to til tre år. Akrylmaling kan forenkle maleriet også fordi det brukes på et fuktig underlag og tørker raskere. Hva slags maling ble brukt tidligere på bassenget er nødvendig nå å dekke opp den gamle strøk. Bruke en maling roller bruke en tykk, selv strøk. Lange, langsomme slag fungerer best å oppnå en glatt overflate. For områder som du ikke kan nå med en sylinder, bruker du en hånd pensel. To strøk med maling er vanligvis nødvendig for et basseng. Tillat første strøk tørke helt før andre strøk.