Trebark på Locust treet er splittet

October 25

Visuelt overvåking din hjemmelaget trær er en av de viktigste måtene å opprettholde deres helse og vigor. Praktisk talt hver sykdom som kan negativt påvirke din tree helse manifesterer seg i form av observerbare symptomer på utsiden av treet, så behandler disse plager alltid begynner med gjenkjenne symptomer i treet og gjøre en skikkelig diagnose. Locust trær med deling bark, for eksempel kan være en indikasjon på en av flere problemer med det treet.

Sunscald

Sunscald er en vanlig årsak til trebark deling på locust som frukttrær, aske, eik, lønn, bjørk, hvit furu, bøk, willow, linden og andre treslag. Sunscald oppstår når trebark er utsatt for varierende varme og varme temperaturer. Det indre laget i trebark dør fra ekstreme temperaturer og ny vår vekst styrker døde laget på utsiden av tømmerstokken. Sunscald problemene er mer vanlige på sørvest-vendte side av trær med spesielt tynne bark. Sunscald er vanligvis ikke alvorlig og de fleste trær vil vokse fra skaden, men over sesonger, kan du beskytte locust treet fra ekstrem varme og kalde temperaturer.

Storm skade

Et vær-relaterte problem administreres mindre lett som ofte forårsaker barken deling er skade fra et tordenvær. Hagl, lyn, langvarig nedbør og selv intens vind kan kombineres for å splitte trebark og skade andre locust og mange andre arter av treet. Hvis storm skade gjennomgripende over mye av treet, kan det ikke være tid - og kostnadseffektiv bevare den. Men hvis bare delen av treet er skadet av tordenvær, bare tillate trebark vokse delt laget og oppbevar treet i god helse og kraft til å gi tilstrekkelig næringsstoffer å vokse det nye bark-laget. Unngå betydelig beskjæring av skadet tre lemmer som gjør så kan føre til andre problemer som sunscald, svake forgrening vaner og sucker vekst.

Borer Infestation

En rekke insekt skadedyr kan forårsake omfattende skader locust trær, men bark deling kan være et tegn på en alvorlig borer infestation. Borers er en kategori av insekter som spiser seg gjennom trestammer og andre woody deler av verten trærne, etterlot "gallerier" av tunneler i indre bark lag og avslutte og oppføring hull i ytre bark lag. Hvis en borer befolkning har blitt forskanset i treet og har matet mye på treet bark, kan bark faktisk dele på grunn av strukturell svakhet som borer fôring. Den beste metoden for kontroll er i dette tilfellet først fjerne borer infestation, forholdsregler for å forebygge fremtidige infestations og holde treet i god helse og kraft slik at barken kan gjenopprette fra skade.

Helse og handlekraft

Forårsaket treet bark deling er ofte beste og eneste behandling nødvendig for delt bark å holde treet i god helse og kraft slik at det kan vokse nytt og sunn lag av bark. Alltid vanne din locust trær for å supplere fuktighet som de mottar ikke fra nedbør, men pass på å unngå over vanning. Bruke gjødsel og andre jord endringer å opprettholde en jevn næringsstoffer forsyning til din locust trær og bruk gressmalingsklaffen for å unngå fuktighet og næringsstoffer tap på grunn av avrenning. Selv om barken på din locust tree deler, vil opprettholde alle disse praksis sikre at din locust kan gjenopprette fra skade.