Tre & flettet leketøy lagring ideer

November 22

Barna samle mange leker fra forskjellige kilder, inkludert helligdager, Bursdagsfeiring og gaver fra venner og familiemedlemmer. Tre og flettet leketøy lagring er en stilig måte å lagre mange leker uten detracting fra utseende og stil hjemme. Bedre ennå, vokser tre og flettet leketøy lagring ideer med barnet fordi brikkene ikke har lyse, primærfargene ofte assosiert med barndommen.

Bokhyller

Bokhyller er en tradisjonell måte å lagre leker rundt i huset, spesielt kombinert med flettekurver. Se etter flettekurver som passer hyllene, både i form av dybde og høyde. Kurver som er for brede eller for høye ikke lett gli inn sokkelen og gjøre det vanskelig for barna å flytte kurver. Del kurver i ulike områder, med en kurv utstoppede dyr, en annen for bøker og for oppgaver. Reservere høyere hyllene for samleobjekter eller elementer du vil beholde barnet utilgjengelig.

Lagring osmanske

En flettet lagring osmanske er ikke bare funksjonelle for lagring, men også som ekstra sitteplasser rundt hjemme eller i barnerommet. Større modeller er nesten stor nok til å fungere som en loveseat mens mindre biter fotskammel. Større brikkene har to skuffer under og en polstret pute på toppen. Mindre osmanerne har en polstret pute som løfter av for å avsløre lagringsområde. Bitene er liten nok for barnet å enkelt nå elementene inni.

Under sengen

Området under sengen er den riktige størrelsen og høyden lagre ditt barns favoritt leker. Miks og match tre oppbevaringsbokser med flettet bagasje kasser eller kurver. Alternative bitene under sengen og vise barnet hvordan du raskt trekke boksene ut for å finne henne leker. Avhengig av fingerferdighet av barnet, kan du finne det nyttig å fjerne dekslene først.

Betraktninger

Uansett hva slags leketøy lagring du velge hjemme, sikre at lekene er lave til bakken. Barnet bør ha lett tilgang til lekene uten å måtte bøye eller strekk. Mens bruke høyere hyllene holder barnet fra trekke leker ut når som helst, holde høy hyller også barn fra å sette lekene tilbake på slutten av dagen. Når du bruker kid-størrelse hyller og lagring, oppmuntre barnet til å sette ting bort og holde hjemmet ryddig. Mindre hyller hindre noen ulykker forekommer som barnet trekke en hylle over på toppen av hodet.