Trær for Colorado bakgård Gartner

February 12

Klimaet i Colorado generelt har lave nivåer av fuktighet og høy sol. Hvis du bor i staten og vil legge til trærne i hagen din landskap, sikrer optisk for stedegne trær større sjanse at treet vil trives og blomstre på den nye plasseringen.

Paperback lønn

Paperbark maple fungerer godt for de som ønsker en skygge treet på en Vannes plenen. Dette løvtre når høyder av 20 til 30 fot med spredning av 10 til 25 fot. Barken på treet er peeling og stammen har farger av rød og lilla browns. Plante treet i full sol eller delvis sol. I høst endre de grønne bladene til lyse nyanser av rødt, legge en skvett farge til hagen din.

Colorado hvit Fir

Colorado hvit edelgran er medlem av furu familien og trives i tørrere områder av staten på grunn av sin tørke toleranse. Treet produserer lilla kongler som slår til brun idet de modne. Dette evergreen har lange, slanke blå-grønne nåler. Den vokser til høyder på 30-50 fot med spredning av 15 til 30 fot. Denver Botanic Gardens anbefaler dette treet for bolig plantings.

Quaking Aspen

Quaking aspen er et løvtre som vokser opp til 40 fot høye og fungerer godt i store bakgårder. Det er best kjent for sin slanke utseende og hvite bark. Som treet modnes, utvikler barken svart rygger i bark. Godt drenert fjellet jord beste støtte denne Colorado eviggrønt.

Gråt Kypros

Gråtende Kypros treet er grønn som er tørke-tolerant. Kongler er gule og slå til brun med løpetid. Trær nå en høyde på 15 til 35 fot med spredning av 8-15 fot. Bladverket er mørk grønn og droops, gir treet sin særpreg. Denver Botanic Gardens anbefaler treet for bruk i landskapsarbeid.