Tips til barn bevis din hjem for småbarn

August 18

Tips til barn bevis din hjem for småbarn

Childproofing ditt hjem er et viktig skritt i å holde pjokk, som er å lære å gå og utforske miljøet henne, trygge mens hun navigerer hjemme. Få ned på barnets nivå å se etter potensielle farene som du ellers ikke kanskje ville merke. Når du barnesikker hjemme, sjekk ditt hjem regelmessig for å søke etter nye farer som hennes ferdigheter og nå bedre.

Møbler og apparater

Tunge møbler og apparater som boken tilfeller, kommoder og kjøleskap kan være farlig for småbarn. Hvis pjokk prøver å trekke opp på en av disse, eller hvis hun prøver å klatre opp et møbel, kunne hun trekke en ustø apparatet eller møbel på seg. For å forhindre dette, kan du knytte tunge møbler og apparater på veggen når det er mulig. Klinker og låser kan plasseres på skuffer å holde pjokk trekke dem over seg.

Rengjøringsmidler, kjemikalier og skarpe gjenstander

Fjerne alle rengjøringsmidler og plantevernmidler fra lav skap og skuffer eller legge barnesikker lås og klinker til skap barnets nå. Alltid holde alle medisiner på en høy hylle eller i en låst skap, og spør apoteket plassere resepter i beholdere med en barnesikret cap. Holde kniver og andre skarpe kokeutstyr utilgjengelig for småbarn: Hvis du setter dem i en skuff, bruke en lås for å holde små fingre fra nysgjerrige skuffen åpen.

Choking, kvelning og kvelning farer

Mange elementer i hjemmet kan presentere en kvelende kvelning og kvelning fare for pjokk. Mange småbarn vil sette små objekter i deres munn, så sjekk gulvet for små elementer som barnet kan svelge, som små knapper, marmor eller stein. Hold elektrisk ledningene på gulvet eller fra små hender. Lagre plastposer utenfor barns rekkevidde, kan de forårsake kvelning hvis pjokk setter posen på hodet. Henge ledninger fra blindene eller gardiner opp slik at pjokk ikke kan trekke dem eller pakke dem rundt halsen.

Trapper og utsiden

Bruk sikkerhet portene for å holde barnet fra trappen der han kunne falle. Likeledes, sikkerhet portene kan brukes til å holde barnet fra rommene som kjøkkenet, som huser kniver, tunge gryter og panner og kjemikalier. Hold dører og vinduer lukket og låste på alle ganger slik at barnet ikke kan få utenfor uten din kunnskap. Bruk dørhåndtak dekker slik at barnet ikke kan slå knott og flukt.