Tips om termostat innstillinger

March 23

Tips om termostat innstillinger

Med gass og elektrisitet koster stadig stiger, ser flere mennesker på måter å kutte ned på deres personlige energibruk. Ved å nøye administrere innstillingene på termostat, er det mulig å foreta innsparinger. Bli advart, skjønt, at spesielt om vinteren, gjør gjøre med kaldere forhold kan være farlig.

Temperaturer under 68 grader F

I Storbritannia angir regjeringens Health and Safety Executive at temperaturer på arbeidsplassen bør aldri falle under 16 grader C (60.8 grader F. I hjemmet miljøet er det imidlertid klart at folk blir mindre aktive og så de bør sette sine termostat noe høyere i vintermånedene. Spesielt for babyer, barn og eldre mennesker, kalde temperaturer kan føre til potensielt dødelig sykdommer som hjerteinfarkt og nedkjøling.

Optimal romtemperatur for vinteren

U.S. Department of Energy anbefaler 68 grader F som en fornuftig termostat innstilling for Vinter varme. Denne romtemperatur vil hindre huset blir farlig kaldt, mens spare energi som ellers ville bli brukt på overoppheting egenskapen.

Temperaturer over 71 F i vinter

Kjører termostat på over 71 grader F å holde ut vinteren kald vil sørge for at hjemmet er svært varm, men vil også føre til økt energiregninger og kan bety at husholdning blir ubehagelig varmt og kvelende.

Balansere effektivitet med varme om vinteren

En smart måte å sikre du holder deg varm mens ikke kjører opp overdreven energiregninger er å bruke termostat slå varmesystemet ned eller av mens du er ute av huset eller sover. Snu oppvarming av eller ned i denne tid-spesifikk måte vil føre til betydelig effektivitet besparelser.Hvis en bestemt rom er trekkfulle eller med en person som er spesielt følsomme for kulde, er en kostnadseffektiv måte å gi ekstra Varmeapparat for det rommet å bruk en liten plass oppvarmet. På den måten vil du ikke være forpliktet over resten av ditt hjem.

Aircondition om sommeren

U.S. Department of Energy anbefaler at for sommeren air condition, 78 grader F er den optimale temperaturen. Igjen, ved å angi kjølesystemet å operere bare når behøvde, får effektivitet.

Finne komfortsonen

Slutt å finne din egen personlige komfort-sonen er nøkkelen. Men når beslutninger på hvor mye varme eller kult hjemme, bør du alltid vurdere hvor mye penger du er forberedt på å bruke på energi-regninger.