Ting å gjøre med Solar Lights

July 17

Solar lights gir mange fordeler utendørs. Solens lys kan plasseres nesten hvor som helst lysene vil motta solen om dagen slik at lysene fungerer i mørket om natten. Noen solenergi lys har en solenergi plate som samler energi fra solen og andre har en innebygd solenergi solfanger.

Ruter

Bruke solenergi lys for å lyse passasjen måter i bak eller foran huset. Hvis du har en mørk bakgård kan du plassere solenergi lys i bakken langs en sti å lyse opp et område hvor du vil gå til en hage, garasje eller en døråpning. Hvis du har områder i gården som er farlig, for eksempel trestubber, høye klipper eller brann groper i bakken, kan du lett opp området så noen vandre i området ikke snuble.

Rekkverk

Tau lysene er ideelle for belysning dekk rekkverk og veranda rekkverk. Vikle solar tau lysene rundt rekkverk eller tack lysene på rekkverk med kroker. Lys har en solenergi plate for å samle energi fra solen. Platen må møte solen om dagen for å samle energi til lys solenergi lysene om natten.

Gjerder

Lys gjerder rundt bakgård eller basseng området med solenergi lys. Gjerdet solenergi lys kommer som et tau lys eller en streng lys. Lysene er knyttet til gjerder med stifter eller kroker. Solenergi plate vender sør eller vestlige søndag å samle solens energi. Når solens lys brukes rundt hagen eller bassenget, skaper de en myk innstilling.

Blomster

Bruke sommerfugl solar lysene å lyse opp hengende plantasjeeiere. Streng lys har solar sommerfugler spredt i strengen for lys. Solenergi plate kan knyttes til den sørlige og vestlige siden av planter å samle solen. I mørket lyser sommerfugler. Det ser ut som sommerfugler er suspendert i luften fordi du ikke se anlegget så godt i mørket.

Hage

Plasser solar rock lyser i hagen eller hvor som helst i gården der du vil lyse opp et område. Solar steinene ser ekte, bortsett fra i løpet av natten når solen går ned, rock ansiktet platen lyser. Steinene trenger daglig solen å samle solenergi skal fungere. Noen rock lys er vurdert for bruk i vann. Disse bergartene er ideelle for å tenne opp dammer natten.