Ting å bruke til rengjøring betong fliser

April 25

Ting å bruke til rengjøring betong fliser

Du kan revolusjonere din betonggulv ved å installere fliser over den. Før du takle denne oppgaven, men må du rene betong gulvet grundig. Skitt eller rusk som er fanget mellom betongen og fliser kan svekke bånd mellom lagene. Rene betong flere dager før du skal fliser, som det må flere dager å tørke godt.

Trisodium fosfat

Trisodium fosfat er en sterk pulverisert rensemiddel som også i kjent som TSP. TS har antibakterielle egenskaper som hjelper løft og fjerne flekker på betong. For å bruke den, bland 1 oz. TSP med en kopp vann. Bland den flytende løsningen med baby pulver å lage en tykk pasta. Lim fordelt flekker og la dem sitte i flere timer. TSP vil arbeide for å løsne flekken og trekke det ut av betongen. Alltid bruk hansker når du arbeider med TS som det kan irritere eller tørke ut sensitiv hud.

Maling Stripper

Malingsfjerner fjerner vanskelige flekker som maling fra konkrete områder. Maling flekker er vanlig i garasjen eller kjelleren etasjene. For å bruke dem, bland syre stripper med baby pulver å gjøre en tynn lim som er den samme konsistensen som frosting. La det sitte i 1 time å løsne flekken helt. Bruk alltid vernehansker og en støvmaske når du arbeider med maling strippere.

Muriatic Acid

Muriatic acid er en sterk syre renere som vanligvis brukes til å fjerne rustflekker. Dette skyldes at syre motvirker alkaliske rust flekken. For å bruke den, bland ¼ kopp muriatic acid med 2 kopper vann. Pensle løsningen på rustflekker. Alltid helle syre i vannet for å sikre at det ikke sprut på deg. Bruk alltid vernehansker, vernebriller og en støvmaske muriatic acid er høy giftig. Kjøpe muriatic acid fra en maskinvare- eller svømmebassenget forsyning butikken.

Flytende Dish såpe

Når du har fjernet alle flekker på betong, bruk en flytende parabolen såpeløsning for å fjerne lag av skitt og smuss. Bruk den, fylle en bøtte med 1 gallon varmt vann og legge til 4-6 tsp. av flytende dish såpe før vannet er sudsy. Bruke løsningen på betong gulvet og skrubbe den med stiv pensel. La den sitte i 10 minutter å løsne skitt og skrubbe igjen. Skyll den grundig med klart vann og tørk den helt.