Ti Tips for organisering av hjemmet

October 30

Ti Tips for organisering av hjemmet

Hvis du stadig har du søker etter elementer i hjemmet og aldri huske hvor du setter ting, er det på tide å få ditt hjem organisert. Å ha en organisert hjem kan gjøre livet lettere fordi du slipper å kaste bort verdifull tid etter ting som kan la deg følelsen frustrert og stresset. Når du fjerner rot og organisering av hjemmet slik at hver har sin egen plass, vil du aldri la det komme ut av kontroll igjen.

Rydd opp

Rot tilsvarer kaos. Å holde hjemmet organisert du må begynne ved å tømme ut rotet. Velge ett rom samtidig og gå gjennom hver boksen skapet eller haug av papirer. Kvitte seg med noe du ikke trenger eller ikke har brukt i seks måneder til et år. Hvis du ikke har brukt det så lenge, kan du sannsynligvis leve uten.

Organisere

Hvert element i hjemlandet bør ha en utpekt hvilested. Du trenger ikke å kaste bort dyrebar tid på jakt etter noe hvis du allerede vet hvor det er. Angir et sted for alt, fra bankutskrifter tepper og alt i mellom.

Sorter

Bruke plast binger, filing mapper og skoesker pent lagre husholdningsartikler. Plass dem i logiske steder i hjemmet ditt. For eksempel, kan sko, støvler eller sandaler som ikke blir brukt denne sesongen gå i en stor kasse pent gjemt bort i skapet ditt strøk. Likeledes kan stor dyner eller ekstra ark plasseres i lav profil hyller under sengen.

Filen

Hvis de regningene holde spuntveggstål opp, holde dem under kontroll ved hjelp av en billig dollar-butikken filmappe. Kategorisere alle dokumentene i mapper for enkel tilgang.

Opprettholde

Når hjemme er organisert, nøkkelen til å holde det på den måten er konsekvent filtrere, sortere og fil elementer som finner veien ut av deres hviler steder. Gjør det til en vane å sette ting tilbake der de hører hjemme så snart du er ferdig med dem. Oppfordre andre til å gjøre det samme.

Rutine

Opprettholde en rengjøring og organisere rutine så ditt hjem vil bo i tip-top shape og ting vil ikke komme ut av kontroll. Planlegg din rengjøring rutine slik at det er lett å følge og ikke overveldende.

Bryte det ned

Bryte din rengjøring og organisere rutine i mindre aktiviteter. Dette er lettere å vedlikeholde over tid. For eksempel kan du gjør dyptrensende med bare ett stort rom samt et lite rom per dag på en roterende tidsplan.

Store jobber

Gå gjennom hjemmet hvert halvår og kvitte seg med ting du ikke trenger eller bruke. Nytt sortere og fil noe som har fått sin plass.

Garasje og hage

Ikke glem garasje og hage! Sortere verktøy, hagearbeid forsyninger og andre utendørs elementer og kvitte seg med noe du eller din familie ikke bruker lenger. Unngå å flytte useriøs hjemmefra til garasjen, skur eller hagen.

Påminnelser

Post påminnelser og en "Å gjøre"-liste i et svært synlig område som på kjøleskap døren. Kontroller at du har fullført din selv tildelte aktiviteter slik at du kan holde hjemmet organisert.