Terrasser vs Verandahs

September 19

Terrasser vs Verandahs

I de varme dagene av våren, sommeren og høsten søker hus ofte et sted for utendørs underholdning eller slapper av. Både en terrasse eller en verandaen kan gi et ideelt sted å samtidig bort ettermiddagen. Hver utendørs fristed har sine egne fordeler; hus må bare bestemme som passer hans behov.

Verandah

Arkitekturen av noen hjem krever en tiltalende verandaen eller overbygd veranda. Verandaen kan strekke over foran eller bak huset. En verandaen kan brytes rundt hjemmet sider eller encase hele strukturen. Det har fordelen av et tak som gir beskyttelse mot sol og regn. Taket av verandaen kan også tjene som en perfekt base for å suspendere en svingende stol eller blomst kurver. Verandaen blir ekstra boareal for familien å nyte utendørs, men fortsatt har beskyttelse av en struktur.

Terrasser

Hus kan opprette en uteplass hvor som helst på eiendommen. Terrassen har ikke å være festet til hjemmet struktur. En uteplass er vanligvis konstruert fra en enkelt blokk laget av betong, Brostein eller rock. Puten kan kan variere i størrelse til å passe alle landskap. Et hus kan velge å opprette en firkantet, firkantet eller oval patio. Terrassen fungerer som en perfekt scene for utstillingsvindu et hus i interesser. Legge til potteplanter i uteplass, sirkel det i trær, legge ned tepper eller plasser bord og stoler på terrassens overflate for et utendørs middag.

Verandah hensyn

En verandah vanligvis koster mer å konstruere enn en uteplass. Ikke alle hjem strukturer kan kunne støtte en veranda. Noen bare ikke har ekstra plass, tak stil eller arkitektur for en veranda. Vedlikehold av en verandaen kan være betydelig mer enn en uteplass. Maling touch ups og tetting tre for å holde den værbestandig hus vil bli møtt med nytt tak strukturen når det er nødvendig. En verandaen kan ha mosquito netting sidene eller gardiner å holde insekter ute av strukturen som krever erstatte hver årene.

Patio hensyn

En terrasse er åpne til dårlig vær. Det har ingen tak for å gi beskyttelse mot regn og sol. Terrassen har også ingen sider å skjerme vinden. Mangel på sidene eller en struktur betyr også at folk sitter på en uteplass er utsatt for skadedyr som mosquitoes. Til tross for sine ulemper krever terrassen bemerkelsesverdig lite vedlikehold. Bare feie eller spyling uteplass av bidrar til å holde det ser ryddig. Betong terrasser kan kreve billig tetting og flekker hvert år. Byggingen av en uteplass også koster betydelig mindre enn en veranda.