Tegn på Overwatering et tre

May 2

Det er mulig Overwater et tre eller en busk på samme måte som alle andre anlegg. Symptomene på overwatering er faktisk veldig lik de oppstår under en tørke. Under tørre, varme somre, være forsiktig med å overcompensate og vann trær for mye.

Indikasjoner

Når jordsmonnet ikke gir i avløpet, få rotsystem ikke nok oksygen for å forhindre rot patogener fra utviklingsland. Trær som får mye vanning vises visnet og ha curling blader. Unge skudd på treet vil være spesielt utsatt for wilting. Eldre blader blir gult eller brunt og falle av, mens nye blader vanligvis bo grønn men blir sprø.

Sykdommer

Altfor fuktige områder rundt trær fremmer vekst av sopp og bakterier som vil potensielt infisere treet. Symptomer på overwatered trær starte fra rotsystem og spredning gjennom treet. Derfor utvikler misfarging av bladene og trærne løv noe tid etter at den faktiske overwatering oppstår. Dette er også mønsteret sopp og bakterielle sykdommer.

Andre tegn

Sopp og alger foretrekker fuktige forhold å blomstre. Overwatering trær i jord med dårlig drenering oppfordrer utviklingen av alger og sopp. Hvis et tre viser ingen synlige tegn for mye vann, men det er sopp danner ved foten av treet, indikerer et problem med for mye fuktighet.

Forebygging

Holde alle ugress fra omkretsen av treet og bruke landskapsarbeid stoff eller mulch, som lar luft og vann å sirkulere riktig i rotsystem. Når vanne plenen, plassere sprinkleranlegg på en måte å unngå å treffe trær. Kjemikalier i vannet kan skade av treet. Vanning trær og plenen tidlig på morgenen er mest effektive klokkeslettet.