Tegn og symptomer på Red Oaks med eik Wilt

March 23

Rød eik er eiketrær det, som hvit eik, er spesielt utsatt for fungal sykdommen kalles oak wilt. Ceratocystis fagacearum eller eik wilt, er en sykdom som er innfødt til USA, og det finnes bare øst i Rocky Mountains, ifølge Iowa State University forlengelsen nettstedet. Denne sykdommen har alvorlige konsekvenser for red oaks.

Hvordan Oak Wilt angrep trær

Oak wilt angrep red eiketrær primært gjennom blader, hvor den går inn i vedvev. Vedvev er de som tar vann gjennom bladene på treet. Når oak wilt angrep bladene av en rød eik, reagerer eiken ved å blokkere vedvev og koble dem. Dette fører til døden av bladene og fører til ytterligere problemer av treet. Det er fra vil mønsteret som eik wilt får sitt navn.

Red Oak symptomer

Red eiketrær påvirkes av eik wilt på slutten av våren eller begynnelsen av sommeren. Bladene starte wilt og slippe for tidlig, begynner kronen på eik treet. Bladene av treet droop, wilt eller selv Fremhev før slippe, ifølge University of Illinois forlengelsen nettstedet. Som sykdommen utvikler seg, sunn forlater slipp fra rød eik treet, og sopp streker i massetetthet av eik.

Langtidseffekter av eik Wilt

Hvis venstre ubehandlet og ukontrollert, er eik wilt fatalt for red eiketrær. Oak wilt stopper bladene av eik treet fra transport av vann og næringsstoffer gjennom treet, som fører til en opphør av vekst og dieback av kvister og greiner. Til slutt blir dieback død treet. Dødsfall skjer innen et år av rød eik kontraktørselskaper oak wilt. Propiconazole, når det injiseres i red oaks, hjelper forhindre eller redusere hastigheten spredningen av sykdommen, ifølge Iowa State University forlengelsen.

Sykdommen overføring

Eiketrær vokser tett sammen er mer sannsynlig å spre sykdommen fra hverandre, spesielt de som har rot grafts under jorden. Hjelper med å skille rød eiketrær med rot grafts begrense sannsynligheten for eik wilt overføres fra ett tre til et annet. Men sykdommen også sprer seg gjennom tre skade eller uriktig beskjæring. Sterilisere alle pruning verktøy etter hver bruk hindre fungal sporer i å flytte fra tre til tre.