Taket lekker i en frokost Nook

February 28

Taket lekker i en frokost Nook

Liten og koselig, en frokost nook er ikke bare et sted å spise. Det er også et fint sted å sitte og nyte avisen, betale regninger eller surfe på nettet. Sin nærhet til kjøkkenet er det et flott sted for barna å gjøre lekser mens middag-festing voksne overvåke fra kjøkkenet. En frokost nook's konstruksjon gjør det også utsatt for lekker hvis taktekking ovenfor ikke gjøres riktig.

Konstruksjon

Frokost kriker er ofte lagt til hovedstrukturen til huset på første hjem bygging eller senere som en oppussing. Nook's taket må nøye strikkes i strukturen i hoveddelen av huset. Riktig blinker er nøkkelen til å holde regn fra gjennomtrengende mellom hus og krok. Noen ganger, men skimp elektrikere på blinkende materialer og teknikk, setter scenen for en lekkasje.

Problemer

Blinkende vanligvis mislykkes på grunn av feil installasjon. Vanligvis vil metallplater, hvis det ikke stikke under øvre fasader eller murstein mørtel, vann etterhvert trenge fasader og føre en lekkasje. Hvis nook's taket festes til de viktigste taket, må blinkende begynne under Helvetesild på de viktigste taket og gå over Helvetesild av nook. Hvis en roofer bruker silikon caulk eller overbygg sement som erstatning for riktig blinkende installasjon, vil det uunngåelig lekke.

Diagnostisere lekkasjer

Når kontrollert fra innsiden, hvis lekkasjen er tydelig under viktigste yttervegg, er det sannsynligvis et blinkende problem. Interiør flekker nær takskjegget ofte et problem med tilstoppet takrenner eller is dammer. En lekkasje kjører under toppen av tak kan indikere dårlig blinker på ryggen eller uriktig ridge vent installasjon.

Reparasjoner

Å holde takrenner fjerner og nook's taket ventilert og isolert holder is demninger i sjakk. Ridge ventil erstatning er en middels og effektiv gjør det selv prosjekt. Blinkende problemer er best gjort av en taktekking profesjonell med et godt rykte. Vær forsiktig med elektrikere som løsning er å bruke caulk eller taktekking sement, så det blir bare en midlertidig løsning. Likeledes, mens caulk kan være en nødvendig gjør det selv-trinn før du kan få en profesjonell, det er aldri en permanent fix.