Sy en hengende seng arrangør

September 14

Sy en hengende seng arrangør

En hengende seng arrangøren har en lomme festet til en lengde på stoff som du brette madrassen og box våren nær hodet av sengen på den ene siden. Lommen henger ned og er delt inn i flere deler for å holde nighttime nødvendigheter, som vev, blyanter, bøker og lesing briller. Fronten lommen kan være laget av blonder stoff eller et stoff som samsvarer med sengene.

Instruksjoner

•Skjære en 12 x 20-tommers rektangel med vattert stoff og en 12-tommers-torget av ren stoff.

•Falsing vanlig stoffet square i to med høyre side av stoffet ut. Jern fold.

•Lay quilted stoff på en flat overflate med høyre side opp og en kortside som er nærmest deg. Lå foldet stoffet på vattert stoff med flippen siden selv med siden som er nærmest deg. Fold er toppen av lommen på arrangøren. PIN stoffet på plass.

•Still symaskin å sy en rett kant med standard m lengde. Sy en linje fra midten av toppen av flippen rett ned til den nederste kanten. Denne linjen vil dele lommen i to seksjoner. Plasseringen av denne søm kan endres etter behov. Sy en ekstra søm, parallelt med den første søm mellom denne søm og kanten. Andre sømmen deler en av lommer i to mindre lommer.

•Falsing arrangøren i to hjørner på langs og rundt bunnen, gjennom alle seks lag av stoff. Hvis dette er vanskelig, skjære gjennom ett lag og bruker som de gjenstående lagene en eller to om gangen. Dette sikrer kurvene vil være med på hver side. AVRUND hjørnene på den andre enden av arrangøren på samme måte. Avrunder hjørnene gjør det enklere å bruke bias tape.

•Skjære en 64-tommers lengde double-fold bias tape. Utfolde bretten på midten og Legg målebåndet rundt kantene av arrangøren. PIN kassetten på plass. Brett under 1/2 tommers på den endelige slutten av båndet og fanget dette over den første slutten for å opprette en kant.

•Sew tape til arrangøren av søm nær innsiden brett med en rett maske. Husk å ta både foldet kant i sømmen.

Tips og advarsler

  • Bruk en farge for vattert stoff.