Svart ormer på solsikker

April 29

Svart ormer på solsikker

Om solsikker er dyrket som ornamentals eller planter, oppdage svart ormer på solsikker er skremmende. Heldigvis, svart ormer begrense den mulige gjerningsmannen av infestation ned til to: cutworms eller solsikkeolje møll larver. Identifisere riktig variasjonen er enkel og du vil kunne gå videre med behandling raskt. I tillegg bør en forebyggende tiltak settes på plass for neste vekstsesongen.

Identifisere Cutworms

Navnet på cutworm samsvarer direkte med skaden de gjør til solsikke frøplanter. Mer moden cutworm larver ville chew gjennom stilken helt (vanligvis nær hvor den kommer fra jord), forårsaker anlegget å velte og dø. Yngre cutworm Larvene vil begrense seg til blader, forårsaker hakk, hull og "windows" (gjennomskinnelig gjennomsiktig områder hvor larvene var ikke modne nok å tygge helt) i bladene. Cutworms er faktisk Larvene med flekker og/eller striper og overveiende svart eller grå.

Identifisere solsikke møll larver

Solsikke møll Larven (også en regnes som en larve) er sett på som en svart eller veldig mørk brun orm på solsikker i sin eldre, mer modne stadier av utviklingen, og vil alltid ha fire gule eller kremet striper kjøres på langs ned kroppen. Når Larvene er yngre, men vil de være gulaktig. I motsetning til cutworms, vil solsikke møll Larvene bli funnet på eldre anlegget, som solsikke møll legger egg i en solsikke blomstrende periode. Skade på ansiktene av solsikke blomster trevlet webbing og tom eller lei frø, og dette øker disponert for leder-rot infeksjon.

Behandling av svart på solsikker

Insektmiddel skal brukes til å hindre tap av planter og beskjære så snart som mulig etter at svart ormer er oppdaget på solsikker. Når behandle for solsikke møll larver, er tid kjernen, som solsikke hoder blomst raskt og ofte samtidig. Behandlingen må fortsette før alle planter har blomstret for å være den mest effektive, så dette er når de er mest sårbare. Insektmiddel bør også være brukt et cutworm problem, men bare hvis cutworms er ikke mer enn 1 1/4 av en tomme lang og fleste av dem ikke har avanserte til pupal scenen. Etter at anses cutworm infestation å være så langt avansert at anvendelsen av plantevernmidler blir ineffektiv.

Forebygging av svart på solsikker

Den beste metoden for å behandle svart ormer på solsikker er å ha lyd forebyggende tiltak på plass. Når plante, sår feltene så konsekvent som mulig å oppmuntre solsikke plantene å komme i blomst samtidig, uregelmessig blomstrende gir sunflower møll en større mulighet til å spre sine egg. Anlegg til samme dybde og sikre at alle planter har god, fuktig jord. Installere feller i feltene bedre overvåke pest nivåer. Bruke forebyggende behandlinger av insektmiddel, men pass på å begrense dette programmet på kvelden, å unngå å drepe nyttig pollinatorer som er hovedsakelig aktiv i morgentimene.