Sunn innendørs planter

August 14

Huset planter kan være en fantastisk ressurs for ditt hjem. Ikke bare er de ganske men de også hjelpe rense inneluften. Det er en to-for-en avtale. Men hvis du ikke tar vare på planter de vil dø. Vurdere å investere i innendørs planter som ikke krever så mye omsorg og vanning. En snake anlegg, også kalt svigermor anlegget, kan lett gå 10 dager før den må re vannet som kan en evighet (ZZ) plante.

For mye vann eller ikke nok

For å holde lære din houseplants sunn hvor mye vann hver bestemt anlegget. Hvis du over vann din plante, fører dette rot råtne, gulfarging blader og død. En god måte å teste om anlegget må vanning er bare ved å stikke fingeren i jorden. Noen planter har vanning behov som African violet som liker å være vannet nedenfor. Hell litt vann i skuffen som sitter under blomsterpotte i stedet for å helle vannet direkte inn som violet er plantet i. Violet absorberer vann fra skuffen. Afrikanske fioler liker ikke det når du får sine blader våt så vanning nedenfor unngår dette.

Når du vann en plante for mye, bygger salt opp i jord. Hvis du ser en oppbygging av salt, som det fremgår av skorpe på kantene av potten eller jord seg, re potten anlegget. Hvis du glemmer å vanne plantene dine i uker er det skal visne og dø. En plante kan ikke overleve uten noen vann.

Lys

Hvis anlegget må solen og det er ikke i en posisjon hvor det blir sollys, bladene slår en blek grønn og anlegget vil ikke vokse som det skal. Anlegget kan begynne å se spindly og viney fordi det prøver å finne en slags lys og expending for mye energi på denne fåfengt oppgave. På den annen side, som noen planter dårlig lys, som en spider-anlegget. Hvis du setter denne typen anlegg i direkte sollys vil det dø. Lyset vil brenne og tørke ut bladene.

Kalde

Legg ikke plantene dine i et ekstremt utkast eller kaldt område i hjemmet, som ved inngangsdøren. Dette kan drepe en plante, spesielt hvis det er en tropisk plante.

Nytt potten

Noen ganger må du sette anlegget i en ny og større pott. Hvis du ikke omslutter røttene i potten, som tørker ut jord og begrenser røttene. Hvis et anlegg i en container som er for liten til å romme det, kan ikke røttene utvides. Flytte anlegget til en større pott slik at røttene kan vokse fritt. Jord opprettholder også mer fuktighet Når potten er roomier.

Gjødsle

Gjødsle plantene dine noen ganger. Det gir dem et løft. Sett noen nye jord i beholderen et par ganger i året, holde din innendørs anlegg sunn. Ikke over gjødsle fordi dette vil drepe plantene. Les instruksjonene på gjødsel pakken. Planter trenger nitrogen, som kommer i gjødsel. Nitrogen hjelper anlegget bygge nucleic syrer og proteiner, som bidrar til det opprettholde en levende, sunn eksistens. Hvis anlegget er lider av en mangel på nitrogen veksten vil bli forkrøplet, bladene blir gult og anlegget vil vil lett.