Støping ideer for et rom

May 14

Støping ideer for et rom

Støping er en allsidig strukturelle og design materiale som kan brukes til mer enn bare innramming en vegg på tak og gulv. Dekorative støping er tilgjengelig i en rekke størrelser, farger, kutt og profiler for en rekke designprosjekter. Når den brukes for indre vegg behandlinger, legger støping dybde, farge og tekstur til en ellers enkel vegg. Eksperimentere med en rekke støping teknikker som passer din personlige design estetisk.

Paneler og rammer

Av tynne snitt av enkel støping tjene som dekorativ vegg biter når ordnet i gjentatte rektangler. Ren, nakne veggene i heldekkende farger kan virke for vanlig, men støping på vegg kan skape en illusjon av rammer. Velg støping som er mindre enn 4 inches bred; støping som er for bredt vil gjøre veggen virke rotete og redusere alternativer for linjeavstand rektanglene. Velg støping i en farge som kontraster veggen farge eller matche crown moulding i rommet. Heldekkende hvit og svart støping er enkle, men fet. Mål og spore flere store trekanter på en ren vegg med en blyant. Space rektanglene jevnt fra hverandre, som om du hang bilder. Sikre støping til vektorene bruker små negler. Støping rammer er best egnet for formell rom som er store biter av møbler.

Stol Rails

Stol jernbane støping er en spesialitet støping installert på veggen mellom en tredjedel av veien og halvveis opp veggen. Stol jernbane støping er vanligvis tynnere enn crown moulding, men noen stol jernbane støping matche crown støping av et rom. Bruk stol jernbane støping for å opprette en overgangsordning element mellom områder over og under stolen skinnen. En måte å bruke stol jernbane støping er å legge bakgrunn under støping mens veggen over det en solid maling farge. En tynn-stripete tapet i blek eller pastell farger sammen med en heldekkende farge over støping skaper en subtil effekt. Et slående svart-hvitt damask ut bakgrunn sammen med en svart vegg og hvit stol jernbane støping er en mer dristig utvalg. Stol jernbane støping er også nyttig hvis du vil installere wainscoting, et panel av not og fjær tre oftest funnet i hvitt. En enkel stol jernbane støping markerer overgangen fra nøttetre under bakgrunn eller maling over.

Støping tilbehør

Støping innlemmet i rom tilbehør kan legge sjarm og stil til et mellomrom. I stedet for å investere i en dyre profesjonell utforming, kan du opprette din egen støping rammen rundt deler av grafikken eller speil. Henge stykket på veggen og spore omrisset. Linje opp biter av dekorative støping langs sporing. Stykker som er flush til kunsten eller speil vil ligne virkelige rammer, mens en 2-tommers ramme der veggen å vise gjennom tilbyr et mer moderne utseende for moderne stykker. Sikre støping rammen til veggen med spiker før avslutning maling eller speilet inni. Svært dekorative støping som inkorporerer forseggjort treskurd, inlays eller buet biter blir enkel vinduskarmer rom knutepunkter. Vurder innramming windows med store biter av detaljert crown støping enn tradisjonelle, enkel rammer, eller topp et vindu med dekorative gesimsen legge personlighet og elegansen til et rom.