Stiftelsen Reparasjonsverktøy

September 23

Stiftelsen Reparasjonsverktøy

Når du skal løse grunnlaget for ditt hjem, tenker vi vanligvis på det som en stor jobb som må være ansatt til fagfolk. Imidlertid er det ikke alltid så vanskelig å gjøre. Hvis du er hendig med verktøy og kan følge instruksjoner, kan du håndtere reparasjoner selv så lenge du har riktige materialer og foundation reparasjon verktøy. De fleste reparasjoner innebære å løse sprekker og lekkasjer som er forårsaket av regn og snø. Det finnes noen verktøy og materialer som er viktige for jobben av stiftelsen reparasjon.

Trowels

Du kommer sannsynligvis til å trenger to typer trowels. En av dem vil være en peker modell og den andre brukes til stukkaturer. Når du er klar til å fylle inn sprekken i foundation, bruke plastering murskje lapp sammensatte jevnt på overflaten.

Hammer

En vanlig hammer bør komme i hendig når bestemmer grunnlaget som du kan bruke den til å streike meisel med. Dette vil tillate deg å bruke mer kraft når chiseling i stein eller sement.

Meisel

En meisel er et lite håndholdt verktøy som følger med en formet cutting edge. Den brukes for utskjæring og kutte steinen i grunnlag. Fleste bruker menneskelig makt mens du bruker en meisel klippe bort på stein. Men bør du også bruke en hammer eller hammer til å for å få mer strøm. Sikre at du får riktig type meisel for foundation. En stein meisel eller kalde meisel skal gjøre jobben som det har gjort å skjære og kuttet stein, betong og murstein. Når reparere fundament, brukes meisel til å kutte løs mørtel fra rundt sprekke.

Stålbørste

Dette er en håndholdt børste som følger med et sett med ståltråd bust, noe som gjør det til et ideelt verktøy for rengjøring flater. Stålbørste bør brukes å feilfri sprekken før du begynner å jobbe på den og rydde opp rusk og støv som er forårsaket av chiseling mørtelen.

Drill

En bærbar drill kan brukes i stedet for en stålbørste rydde opp overflaten av betong eller stein. Du kan bruke en wire-hjulet vedlegg som kan gjøre ting gå litt enklere og raskere enn å bruke penselen. Hvis du ikke har en stikkontakt hendig, sørg for øvelsen kan kjøre på batteristrøm.