Stiftelsen reparasjon problemer

October 28

Stiftelsen reparasjon problemer spenner fra skjemmende til farlig. De kan forårsake deler av huset å sprekk eller ikke virke. De skyldes problemer mellom jord utenfor rørleggerarbeid inni. Alle disse faktorene fastslår hvor presserende problemet og nivå av kompetanse for å reparere den.

Tegn

Interiør indikasjoner inkludere sprekker i murstein og mørtel, dører og vinduer som ikke åpne eller lukke riktig og hull i trim og mellom garasjeport og fortau. Utvendig indikasjoner inkluderer ujevne gulv, skap med hull og dører som ikke vil bli stengt, curling og rive Sheetrock, og sprekker i og rundt peisen og skive.

Årsaker

Utligning inntreffer når en del av hjemmet er grunnlaget faller under nivået av det opprinnelige grunnlaget. Ekstremvær skifter, erosjon, tørr jord, dårlig drenering og redusert jord-Bærende kapasitet kan alle føre oppgjør. Omveltning oppstår når hellen stiger over nivået på den opprinnelige foundation. Fuktighet siver under grunnlaget, eksempel fra en avløp lekkasje, er den vanligste årsaken.

Løsninger

Kosmetisk elementer som sprekker i Sheetrock eller gulv fliser er mindre og de handy huseiere kan enten fikse det selv eller minst betale svært lite å ha en profesjonell fastsette den. Problemer som forstyrrer den bærende kapasiteten i foundation, er imidlertid flere serier. En profesjonell kan gi deg en klar idé hvilken situasjon du ansikt, de anbefalte reparerer og anslått kostnadene.